by Вени Сря Юли 28, 2010 7:22 pm
Винаги съм знаела, че вампирите са силни, а тези с дарба, са почти недосегаеми, в зависимост от дарбата им, но не знаех, че всеки си има слабо място. А Марк определено имаше такова. Изглежда че моят мозък се бе оказал прекалено заплетен за него приживе, а какво остава и след като бях превърната... а и с моята дарба, не го упреквах, че се измори да ме "наглежда". Усещах в себе си мощта която притежавах. Странно или не, но вярвах, че каквото пожелая, ще бъде изпълнено. И така и стана. Всички се подчиняваха на заповедите ми като марионетки. На какво се дължеше тази мощ не знаех. Така както и коя сила ме предпази да оживея след Дерек, но не вярвам в случайността. Имало е да стане така и щеше да стане.
Когато излязох от къщата на Марк, почувствах Дерек. Сякаш представляваше магнит, който ме теглеше към себе си. Изглежда че това беше цената, която плащаше създателя... досадно кученце, което иска или не иска, винаги знае къде да го намери. Предполагам че и той знаеше къде се намирам аз, но от опит знам, че е глупаво да се гадае. Ето защо отидох там, където ме влечеше да отида - Паркът.
Не вървях дълго. Той се разхождаше, някак замислен. Когато ме видя, се изненада. Дали приятно или не, не можех да кажа, но ме гледаше и ми се хилеше самодоволно.
-Брей, брей! Кой да предположи, че ще оживееш... И въпреки всичко се срещаме отново. Впечатлен съм. - държеше се толкова самодоволно. Не му пукаше че момиче се е предало доброволно в ръцете му. Не го интересуваше, че я е убил.
- Предполагам грешка, създателю или какъвто си ми. Май сгреши доста, че не се увери, че съм мъртва, защото сега трудно ще се отървеш от мен. - минах покрай него, слагайки ръка на рамото му. Приближих се до лицето му и едва на няколко сантиметра от устните и носа му добавих - Ще бъда като твое кученце, само че трудно ще ме подчиниш. - подсмихнах му се леко и се замислих за какво ли си мислеше в този момент. Дали можех да чувам мисли? Може би, трябваше да опитам. "Кажи ми за какво си мислиш, но не се досещай, че нещо не е наред" - помислих си и зачаках да видя дали наистина получавах всичко, за което си помислех.
Нед Апр 30, 2017 6:01 pm by Tais
» Игра На Думи
Нед Яну 15, 2017 11:50 pm by mama_an_ji
» Скрабъл
Нед Яну 15, 2017 10:47 pm by mama_an_ji
» Музикална игра
Нед Яну 15, 2017 10:39 pm by mama_an_ji
» Да броим до 0
Нед Яну 15, 2017 12:32 pm by mama_an_ji
» Намислете си съществително преди да влезете
Нед Яну 15, 2017 12:28 pm by mama_an_ji
» Асоциации