Дерек
Разхождах се из улиците, търсейки информация за противните вещери, живеещи в тази дупка. Мразех да си губя времето и с всеки изминал момент се дразнех все повече.
-По дяволите! - изругах, нямаше кой да ме чуе, защото улицата беше пуста. Затворих очи, като потърках слепоочието си. И тогава я усетих - кръв, при това прясна... Ммм, това щеше да ми се отрази добре - не бях ловувал скоро. Последвах следата и видях по пустата улица да върви момиче. Познавах я - те беше сред компанията на Тереза, когато я срещнах за първи път тук. Идеално... И много, много примамливо. Но трябваше да се овладея - тя може би щеше да ми е полезна. Поне засега, след като нямах друга следа. Видях, че от ръката й капе кръв, но тя продължаваше да върви, игнорирайки я. Тогава залитна, на път да се строполи на земята, но аз бях по-бърз.
-Оп, държа те - казах, като не успях да се спра, взирайки се в раната й. Тръснах глава, проговаряйки отново
-Какво е станало? Не изглеждаш добре... - преправих гласа си на тих и разтревожен, но всъщност тя изобщо не ме интересуваше. Гледах кръвта й, опиянен. Трябваше да се контролирам. Извадих кърпа от джоба си, изтупвайки я леко. Сложих я на ръката й, превързвайки я.
-Натискай тук, за да спре кръвта. Опасно е, знаеш ли - можеш да умреш от загуба на кръв... - тя ме гледаше, някак замаяна, като все още мълчеше. Надявах се само да не се окаже безполезна и да съм загубил още от ценното си време с нея.
Нед Апр 30, 2017 6:01 pm by Tais
» Игра На Думи
Нед Яну 15, 2017 11:50 pm by mama_an_ji
» Скрабъл
Нед Яну 15, 2017 10:47 pm by mama_an_ji
» Музикална игра
Нед Яну 15, 2017 10:39 pm by mama_an_ji
» Да броим до 0
Нед Яну 15, 2017 12:32 pm by mama_an_ji
» Намислете си съществително преди да влезете
Нед Яну 15, 2017 12:28 pm by mama_an_ji
» Асоциации