Казвам се Георги и получих покана да се регистрирам в този форум от Крисито, за което много й благодаря.
Иначе за мен:
Живея в град Сливен, но (винаги има едно "но") сега съм студент и съм приет в София.
На 18 години съм (още). Август месец 19 правя.
Имам брат и сестра (да, знам три деца сме), и двамата по - малки от мен. Брат ми е две години по - малък, а сестра ми - 8. (и двамата много ми тровят животеца, добре че сега отивам да уча в София.)
Обичам спокойствието. Не излизам много навън, даже хич не излизам. Нямам много приятели. Всички ми казват че съм сладур, но не се намирам за такъв. Сложен характер съм, никога не знаеш как ще реагирам. Лесно можеш да ме трогнеш. Слабото ми място за цветята и жените, защото са нежни и красиви същества.
Не обичам караниците и побоищата, макар че вече съм участвал в няколко (трябваше да се защитя, не мислите ли?)
Имам белег на носът от една летяща вилица, която неволно попадна там. :lol!:
Зрението ми е нормално. (и аз се чудя на този си късмет.)
Ами... толкова за мен. Ако имате въпроси (а в това съм сигурен) Задайте ми ги, готов съм да им отговоря!
Последната промяна е направена от Dark_Red_Rose на Сря Фев 13, 2013 7:26 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Нед Апр 30, 2017 6:01 pm by Tais
» Игра На Думи
Нед Яну 15, 2017 11:50 pm by mama_an_ji
» Скрабъл
Нед Яну 15, 2017 10:47 pm by mama_an_ji
» Музикална игра
Нед Яну 15, 2017 10:39 pm by mama_an_ji
» Да броим до 0
Нед Яну 15, 2017 12:32 pm by mama_an_ji
» Намислете си съществително преди да влезете
Нед Яну 15, 2017 12:28 pm by mama_an_ji
» Асоциации