Това е моят свят. Тук се чувствам спокойно и чудесно. Всичко е толкова красиво.
Имението има 216 стаи, много от които са спални. Замъкът има 5 големи бални зали и 5 зали за съвещания, които баща ми използва, когато имат важни събирания във фирмата. Също така има огромна кухня с впечатляващ брой работен персонал, който е готов да ти донесе каквото поискаш, когато си гладен. Готвачите са 20 на брой, всеки със свой специалитет и свой вкус на готвене. Помагат им 50 прислужници, които също така отговарят и за чистотата в замъка. Всяка спалня, общо 175 на брой, има балдахиново легло с пухени възглавнички, на които можете да заспите веднага щом легнете на тях.
Лятно време приемаме посетители от началото на Юни до края на Август. Има 100 декара земя в покрайнините на замъка, някои от които се използват за земеделски площи, от които си вадим прехраната. Имението притежава 20 декара, засяти с лозя, от които правим зашеметяващо вино. В задния край на замъка има обширен басейн с обща дължина 450 метра и е широк 50 метра. Той е целогодишно пълен с минерална вода, която се изпомпва от близо 700 метра дълбочина точно под замъка. Близо до басейна има горичка с площ 4 декара, в която лятно време можете да отидете на къмпинг. Замъкът притежава подземен паркинг за колите, който е на два етажа: първият е за колите на посетителите, а вторият е за личните автомобили на персонала. При влизане в замъка вие се озовавате на голям площад, покрит със средновековни камъни. Там можете да видите и личните ми автомобили: моите и на семейството. Забелязват се няколко луксозни возила от типа Porshe, Ferary, Aston Martin, Dodge и Ford Mustang. Еми накратко това е домът ми. Всеки да се чувства като добре дошъл.
Нед Апр 30, 2017 6:01 pm by Tais
» Игра На Думи
Нед Яну 15, 2017 11:50 pm by mama_an_ji
» Скрабъл
Нед Яну 15, 2017 10:47 pm by mama_an_ji
» Музикална игра
Нед Яну 15, 2017 10:39 pm by mama_an_ji
» Да броим до 0
Нед Яну 15, 2017 12:32 pm by mama_an_ji
» Намислете си съществително преди да влезете
Нед Яну 15, 2017 12:28 pm by mama_an_ji
» Асоциации