by Krisi Вто Окт 05, 2010 10:50 pm
Вени, недей така... Имам предвид, защо след като не можем да постигнем съгласие, искаш да изтриеш разделите? :think: Нека го обсъдим и да се разберем, не минавай веднага на опция "Махане". Чувствам се малко.. засегната. Дано не те обидя, но наистина не ми харесва аз да предлагам нещо, а после то да бъде махнато... Знам, че ако идеята ми не спомага за форума и потребителите, няма смисъл да стои, но не мислиш ли, че леко ме обезкуражаваш така? Това, което искам да кажа е, че не виждам смисъл да се старая да предлагам добри идеи, ако след време при първия възникнал проблем искаш да ги триеш... Наистина се чувствам засегната.
И Рени, наистина недоумявам защо не искаш да играеш :whatafack: Никак не обичам така някой да се цепи.. И даже по-добре да беше казала, че не ти се пише, отколкото да твърдиш, че стилът ти не бил добър - първото според мен би било по-разбираемо като причина. Не ти се пише - не пишеш. Ама какво е това сега... Ние сме се събрали тук да се забавляваме и Наистина става Кофти някой да се цепи.. Освен това, никой не би помислил да тръгне да критикува РП-то ти, защо сама отваряш темата? Аз също не съм особено добра - никой не е - но винаги има място за подобрение, нали? А и ако поне не опиташ, няма как да си подобриш писането... Както и да е, това е, което имах да кажа. Извинявам се, ако съм обидила или раздразнила някого - не е умишлено.
Нед Апр 30, 2017 6:01 pm by Tais
» Игра На Думи
Нед Яну 15, 2017 11:50 pm by mama_an_ji
» Скрабъл
Нед Яну 15, 2017 10:47 pm by mama_an_ji
» Музикална игра
Нед Яну 15, 2017 10:39 pm by mama_an_ji
» Да броим до 0
Нед Яну 15, 2017 12:32 pm by mama_an_ji
» Намислете си съществително преди да влезете
Нед Яну 15, 2017 12:28 pm by mama_an_ji
» Асоциации