by Вени Сря Яну 12, 2011 7:34 pm
Наистина сега покрай конкурсите ще има какво да се спага в Портала, още повече, че Гошето слага нови филми... предполагам, че ще се намери нещо интересно, което да се сложи.
Знам ли? То всъност дали ще има какво да се сложи го определят хората които влизат. Ясно е, че колкото повече са те, толкова повече са и новите неща. Свързано си е... (много оплетено се изказах).
Вече клоня повече към ДА за Портала. Все още ми е мътно какво ще се слага, но предполагам, че ще се измисли...
Останалите какво ще кажете?
Това с Логото на форума също е добро, макар че то не виждам по какъв начин би привлякло нови хора. Може би по-скоро конкурса за избиране на лого, но наградата не е голям съблазън... да ти сложат снимката за Лого... не знам. Бих участвала в подобен конкурс заради надпреварата, не заради наградата (награда е твърде пресилено казано).
Иначе за рожденни и именни дни... за рожденните го изпълнявам това със смяната. За именните ми е малко по-сложно, че те не са вписани в календара и не ме подсеща предварително и постоянно трябва да издирвам кой кога е, пък да си записвам някъде, че да се сетя, че именния ден наближава... не е чак толкова сложно де, но номера е да се сетя навреме, а не дни след празника. Ще се опитам да не забравям и да го спазвам, защото е приятно като влезеш да видиш, че някой се е сетил за теб.
Гошето, какво имаш предвид под "за игрите може да се измисли нещо"? Какви игри по-точно. Игри като в раздел Игри или конкурси (нещо подобно)?
Анкети къде да се слагат?
П.п: И Веси, Криси моля ви, сменете цвета. На фона на черното, си е направо умение да различиш тъмно синьото и лилавото. Помолих Гошето, изпълни молбата ми, сега моля и вас. Не целя да обидя никого. За да бъде по-приятно за четене, а не мъчение. За развлечение да се четат постовете. Извинявам се пак.
Нед Апр 30, 2017 6:01 pm by Tais
» Игра На Думи
Нед Яну 15, 2017 11:50 pm by mama_an_ji
» Скрабъл
Нед Яну 15, 2017 10:47 pm by mama_an_ji
» Музикална игра
Нед Яну 15, 2017 10:39 pm by mama_an_ji
» Да броим до 0
Нед Яну 15, 2017 12:32 pm by mama_an_ji
» Намислете си съществително преди да влезете
Нед Яну 15, 2017 12:28 pm by mama_an_ji
» Асоциации