Изтегли късметче
Top posters
Вени (1304) | ||||
Dark_Red_Rose (1288) | ||||
Krisi (521) | ||||
Renny717 (514) | ||||
Tami (482) | ||||
Stacey:) (478) | ||||
Smile (231) | ||||
DeadReaper (224) | ||||
elinora97 (153) | ||||
tali (113) |
Latest topics
Земята
Времето
Другарче за РП
3 posters
Страница 1 от 1
Другарче за РП
И така, тук можете да се уговаряте и да търсите някой, с когото да пишете РП заедно.. Само ще помоля да не превръщате темата в чат и нека не се спами =)
Та, ако някой иска с мен, да пише.. :cute:
Та, ако някой иска с мен, да пише.. :cute:
Krisi- Модератор
- Брой мнения : 521
Дата на регистриране : 25.06.2010
Години : 32
Местожителство : Кърджали - София, България
Информация за РПГ
Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
Re: Другарче за РП
Ами аз искам да играя. За мен е без значение с кого ще бъде. Стига да му се играе на човека. Чакам другарчето си :;)2: .
Вени,
Давай тогава направо да се разбираме къде ще пишем, защото на мен ми се играе ((:
П.с.: Май е излишно на този етап да казвам, че запазвам героинята си Тереза..
Давай тогава направо да се разбираме къде ще пишем, защото на мен ми се играе ((:
П.с.: Май е излишно на този етап да казвам, че запазвам героинята си Тереза..
Krisi- Модератор
Информация за РПГ
Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
Добрем, вече писах там..
Krisi- Модератор
Информация за РПГ
Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
Криси, имам предложение да променим малко нещата. Ако искаш, за да се промени всичко, може да направим вампирите си да са като в Истинска кръв и Дневниците на вампира - тоест да не могат да излизат на слънце освен ако нямат някакъв амолет или знам ли... Може и без да имат достъп до дневна светлина. Така си мисля че ще стане по-интересно, защото по някое време може да включим и обединение на града срещу всички вампири. Да има и гонения и изобщо да се получи нещо много яко. Какво мислиш?
Идеята е добра ((: Харесва ми Само с примера ти за "Истинска кръв" не знам какво имаш предвид, тъй като не съм го гледала.. :wasntme: Иначе наистина ще стане яко да го направим така - определено съм "За" =) Но по въпроса с амулетите ще трябва да попитам - нашите героини имат ли или нямат амулети? Да знам какво да пиша.. :]
Krisi- Модератор
Информация за РПГ
Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
Ми не знам. За мен е все едно дали ще имат амулети които да ги пазят от слънцето или не, но ако имат трябва да измислим нещо което да имат хората, че да ги разкрият с него, че са вампири. Много ще заприлича по идея на Дневниците на вампира, но няма значение. Все си мисля, че ще бъде интересно ако включим и гонение на хората срещу героите си.
А иначе за Истинска кръв - там са си старите вампири които пият кръв без да убиват хората, защото нямат отрова, но излизат само през нощта, защото нямат нещо, което да ги пази от слънцето. Това е.
Какво ще кажеш за амулетите? Да имат или да нямат? Каквото кажеш, това ще бъде, но нека наистина ако имат амулети, да измислим някакво оръжие и за хората, с което да ги разкрият :hehe: .
А иначе за Истинска кръв - там са си старите вампири които пият кръв без да убиват хората, защото нямат отрова, но излизат само през нощта, защото нямат нещо, което да ги пази от слънцето. Това е.
Какво ще кажеш за амулетите? Да имат или да нямат? Каквото кажеш, това ще бъде, но нека наистина ако имат амулети, да измислим някакво оръжие и за хората, с което да ги разкрият :hehe: .
Ъмм Може ли някой за РП.. Играе ми се :))
Dark_Red_Rose- Moderator
- Брой мнения : 1288
Дата на регистриране : 28.07.2010
Години : 33
Местожителство : Сливен
Информация за РПГ
Име: Сауфе, на кратко Сю
Земя и титла на героя: Морилерия
Други герои: Хейсо, Мияе и Тиржу - елфи от обкръжението на Сю.
Айде Гога, идвай при нас, че и без тва не се сещам какво да пиша, музата ми хептен я няма и само измъчвам Вени да ме чака.. =((
Krisi- Модератор
Информация за РПГ
Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
Ако чакате и моето съгласие, определено го давам. Идвай при нас. Нека си имаме един истински мъжки герой за цвя малко :haha: . А ще раздвижиш и нещата. Много ме е яд, че замря роулплея. Толкова ми беше интересно и забавно... :sad:
Криси, ако не се сещаш, да помагам (ако и на мен ми хрумне нещо де, че си предлагам услугите, но не съм сигурна дали и на мен ще ми хрумне нещо).
Криси, ако не се сещаш, да помагам (ако и на мен ми хрумне нещо де, че си предлагам услугите, но не съм сигурна дали и на мен ще ми хрумне нещо).
Хайде хора, да обновим роулплей игрите. Включвайте се където искате. Давайте смело.
Олеле....това съм го пропуснал... Извинявам се, дами! Сега се заемам да прочета какво е станало и да се вмъкна някъде там.
:)) Извинявайте още веднъж.
:)) Извинявайте още веднъж.
Dark_Red_Rose- Moderator
Информация за РПГ
Ехоооо! Дами какво стана с РП-то???
Сори за двойният пост...
Сори за двойният пост...
Dark_Red_Rose- Moderator
Информация за РПГ
Аз писах вече. Сега трябва да се разберете с Криси кой ще бъде първи. А може и направо който първи влезе. Тъкмо ще стане по-интересно :haha: . ЩЕ се изненадваме един друг.
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Нед Апр 30, 2017 6:01 pm by Tais
» Игра На Думи
Нед Яну 15, 2017 11:50 pm by mama_an_ji
» Скрабъл
Нед Яну 15, 2017 10:47 pm by mama_an_ji
» Музикална игра
Нед Яну 15, 2017 10:39 pm by mama_an_ji
» Да броим до 0
Нед Яну 15, 2017 12:32 pm by mama_an_ji