by Krisi Пет Окт 22, 2010 8:11 pm
Тереза
Примигах учудено, а непознатата ме гледаше раздразнено. След като се окопитих я погледнах с лека усмивка на лицето си, като кимнах и казах
-Добре, нека бъде твоето. Ще играем по твоите правила. - наклоних леко глава, гледайки я
-Не виждаш нищо нередно? Да ме строполиш на земята, "помагайки" ми да не падна - права си, тук няма нищо нередно, нали? Сигурно и не виждаш грубост, за теб вероятно да те проснат на земята си е мило отношение.
Тя ме гледаше, май още по-раздразнена. На лицето й се четеше типичното изражение "Предупредих те и ако не престанеш със сарказма, наистина ще стане лошо." Срещнах погледа й, в който прехвърчаха искрици на раздразнение и гняв. Тогава се разсмях.
-Каза, че си по-силна от мен. Със сигурност си права. Както виждаш, определено Няма да си меря приказките. Защото факта, че си по-силна не променя това, че аз съм вампир от доста повече време от теб. Може да се каже, че без съмнение съм видяла повече неща във вампирския си живот, отколкото ти. И определено безчувствени, егоистични същества като теб съм срещала много. - Отново се усмихнах -Типично. Вечно тип "непукисти", вечно мислещи само за себе си. Обзалагам се, че дори не виждаш смисъл в самото си съществуване, след като принципно би трябвало да си мъртва.
Момичето срещу мен вече ме гледаше с неприкрит гняв и може би омраза. Личеше си, че упорито се опитваше да се контролира. Усмивката ми изчезна и се втренчих в нея продължително
-Знам, че можеш да ме победиш. Имам опит с новоредените вампири и не се съмнявам, че си по-силна от мен. Е, ако искаш да ме унищожиш, давай. Вземи някое остро дърво, което да ти послужи като кол и го забий в сърцето ми. Лесно ще ме победиш, след като силите ти надхвърлят моите. - поклатих глава, сега сериозна -Давай, унищожи ме. Бих казала, че дори ще ми направиш услуга. - отново й обърнах гръб, като с крайчето на окото си бях забелязала леката изненада, изписала се в погледа й.
Нед Апр 30, 2017 6:01 pm by Tais
» Игра На Думи
Нед Яну 15, 2017 11:50 pm by mama_an_ji
» Скрабъл
Нед Яну 15, 2017 10:47 pm by mama_an_ji
» Музикална игра
Нед Яну 15, 2017 10:39 pm by mama_an_ji
» Да броим до 0
Нед Яну 15, 2017 12:32 pm by mama_an_ji
» Намислете си съществително преди да влезете
Нед Яну 15, 2017 12:28 pm by mama_an_ji
» Асоциации