Наближават Коледни и Новогодишни празници и всички започват да се побъркват на тема подаръци. Честно казано като човек който не получава доходи от работа, а разчита на родителите си, до сега нямах проблем. Просто получавах и се радвах, но вече става малко по-трудно. Тази година имам по-специален човек, на когото искам да направя хубав подарък, но честно казано, нямам никаква идея какво да бъде. За приятелките си знам какво да купя, но за гаджето...
Мислех си за блуза с някаква яка щампа или пък блуза на любимия му отбор, но ми се струва малко банално. Мина ми през ума да му взема и някакъв по-необикновен ключодържател на любимата му марка коли, но и това не ми е достатъчно. Някакво бижу (гривна или синджир) планирам да му подаря за рождения ден и предполагам, че се получава така, че в момента не знам какво да му подаря.
Какво сте намислили вие да подарявате на близки, приятели и гаджета?
Мислех си за блуза с някаква яка щампа или пък блуза на любимия му отбор, но ми се струва малко банално. Мина ми през ума да му взема и някакъв по-необикновен ключодържател на любимата му марка коли, но и това не ми е достатъчно. Някакво бижу (гривна или синджир) планирам да му подаря за рождения ден и предполагам, че се получава така, че в момента не знам какво да му подаря.
Какво сте намислили вие да подарявате на близки, приятели и гаджета?
Нед Апр 30, 2017 6:01 pm by Tais
» Игра На Думи
Нед Яну 15, 2017 11:50 pm by mama_an_ji
» Скрабъл
Нед Яну 15, 2017 10:47 pm by mama_an_ji
» Музикална игра
Нед Яну 15, 2017 10:39 pm by mama_an_ji
» Да броим до 0
Нед Яну 15, 2017 12:32 pm by mama_an_ji
» Намислете си съществително преди да влезете
Нед Яну 15, 2017 12:28 pm by mama_an_ji
» Асоциации