This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
Какво четете в момента?
4 posters
Луди глави :: Литература :: Книги
Страница 1 от 1
Какво четете в момента?
Кажете коя е книгата или книгите, които четете в момента?
Аз чета Дорис Мортман - "Вторият шанс"
За момента съм още в началото и не мога да кажа как е, но съвсем скоро ще разбера дали си заслужава или не.
Аз чета Дорис Мортман - "Вторият шанс"
За момента съм още в началото и не мога да кажа как е, но съвсем скоро ще разбера дали си заслужава или не.
Re: Какво четете в момента?
Ами аз чета две книги в момента, но засега и при двете съм още в началото... (:
Първо започнах Карл Май - Винету /Втори том/ (Интересна е, още повече, че първия том ми хареса), а
След това почнах и
Alexandre Dumas - The Man In The Iron Mask (За тези, които се затрудняват с превода - "Александър Дюма - Мъжът с желязната маска"). Чета я на английски и е наистина страшно интересна.. Разказва се за Тримата мускетари, но 20 години по-късно [:
Първо започнах Карл Май - Винету /Втори том/ (Интересна е, още повече, че първия том ми хареса), а
След това почнах и
Alexandre Dumas - The Man In The Iron Mask (За тези, които се затрудняват с превода - "Александър Дюма - Мъжът с желязната маска"). Чета я на английски и е наистина страшно интересна.. Разказва се за Тримата мускетари, но 20 години по-късно [:
Krisi- Модератор
- Брой мнения : 521
Дата на регистриране : 25.06.2010
Години : 32
Местожителство : Кърджали - София, България
Информация за РПГ
Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
"Дневниците на вампира - Свечеряване". Петата книга от поредицата. Книгите са инересни, макар и действието да се развива бързичко. Мога да кажа, че книгите повече ми харесват от сериала - гледах първите три или четири серии и не ме грабна.
След това ще си купя следващата книга, а по-нататък още книги за вампири - вече почти не мога да ги гледам в киното или на екран, но обожавам да четя за тях :haha:
След това ще си купя следващата книга, а по-нататък още книги за вампири - вече почти не мога да ги гледам в киното или на екран, но обожавам да четя за тях :haha:
Академия за вампири: Последна саможертва
Понеже я чета online стигнах до 11 глава и другите не мога да ги намеря, затова спирам да чета за кратко.
Понеже я чета online стигнах до 11 глава и другите не мога да ги намеря, затова спирам да чета за кратко.
m()on girl- Новак
- Брой мнения : 39
Дата на регистриране : 30.03.2013
Години : 25
Местожителство : Сливен
Луди глави :: Литература :: Книги
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Нед Апр 30, 2017 6:01 pm by Tais
» Игра На Думи
Нед Яну 15, 2017 11:50 pm by mama_an_ji