This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
Проблеми със здравето!
2 posters
Луди глави :: Архив :: Общ архив
Страница 1 от 1
Проблеми със здравето!
Така, видях че няма такава темичка, а може да има хора със здравословни проблеми. Така че ето я.
Тука искам всеки, който има някакъв проблем, да сподели, а ние другите ще се опитаме да помогнем...
Еми, аз съм първият дето ще се оплаква...
Ъммм, някой да даде съвет за напукани и кървясали устни?
Че малко ми са проблемни.......
Тука искам всеки, който има някакъв проблем, да сподели, а ние другите ще се опитаме да помогнем...
Еми, аз съм първият дето ще се оплаква...
Ъммм, някой да даде съвет за напукани и кървясали устни?
Че малко ми са проблемни.......
Dark_Red_Rose- Moderator
- Брой мнения : 1288
Дата на регистриране : 28.07.2010
Години : 33
Местожителство : Сливен
Информация за РПГ
Име: Сауфе, на кратко Сю
Земя и титла на героя: Морилерия
Други герои: Хейсо, Мияе и Тиржу - елфи от обкръжението на Сю.
Re: Проблеми със здравето!
Нормално е през зимата да ти се напукат устните.
Използвай крем.
И колкото и ге*ско да звучи, може да опиташ и с гланц. Не говоря за бебешкорозов или яркочервен гланц, който се нанася с четчица, блести, вижда се от километър и е течен, а от тези по-твърдите, които са мънички. Безцветен гланц, който няма да се забелязва (разбира се нямам в предвид точно този. Просто давам пример за какво говоря. Има такива навсякъде. Дори в хранителните магазини... там най-много)
По аптеките предполагам, че ще намериш и вазелин (което е може би най-добрият възможен вариант. Хем ще ти предпази устните, хем ще бъдат по мекички, за да може като целунеш гаджето и да й омекват колената :haha: )
Използвай крем.
И колкото и ге*ско да звучи, може да опиташ и с гланц. Не говоря за бебешкорозов или яркочервен гланц, който се нанася с четчица, блести, вижда се от километър и е течен, а от тези по-твърдите, които са мънички. Безцветен гланц, който няма да се забелязва (разбира се нямам в предвид точно този. Просто давам пример за какво говоря. Има такива навсякъде. Дори в хранителните магазини... там най-много)
По аптеките предполагам, че ще намериш и вазелин (което е може би най-добрият възможен вариант. Хем ще ти предпази устните, хем ще бъдат по мекички, за да може като целунеш гаджето и да й омекват колената :haha: )
спокойно имам един гланц и това с Г@№$% не е проблем за мен. Ама проблема е че постоянно на всеки 45 мин. се напукват....
моят и той е на нивея ама е черешка )
а и не знам какво става, като се напукат и стават кървави.. възглавницата ми замина.. (: :biglaugh:
моят и той е на нивея ама е черешка )
а и не знам какво става, като се напукат и стават кървави.. възглавницата ми замина.. (: :biglaugh:
Dark_Red_Rose- Moderator
Информация за РПГ
В такъв случай мисля, че за теб решението на проблема е точно кремът. Явно се нуждаят от подхранване. Хубавото е, че всякакъв крем става. А ако намериш нещо с витамин С, ефектът ще бъде поразителен.
Пробвай да си облизваш устните по-често. Така ще спира по-бързо кръвта и ще зарастват по-бързо. Слюнката е универсално лекарство за каквито и да е било рани. Животните не без причина си ближат раните.
Пробвай да си облизваш устните по-често. Така ще спира по-бързо кръвта и ще зарастват по-бързо. Слюнката е универсално лекарство за каквито и да е било рани. Животните не без причина си ближат раните.
Може и да помогне кремчето ... :))
ям банани за винамин С....
това ми писна с облизването.. :))
просто става необичайно само да се облизвам на всеки 5 мин....
ям банани за винамин С....
това ми писна с облизването.. :))
просто става необичайно само да се облизвам на всеки 5 мин....
Dark_Red_Rose- Moderator
Информация за РПГ
Луди глави :: Архив :: Общ архив
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Нед Апр 30, 2017 6:01 pm by Tais
» Игра На Думи
Нед Яну 15, 2017 11:50 pm by mama_an_ji
» Скрабъл
Нед Яну 15, 2017 10:47 pm by mama_an_ji
» Музикална игра
Нед Яну 15, 2017 10:39 pm by mama_an_ji
» Да броим до 0