Предимства
Забавление на висока скорост!
Последното ни състезание мина жестоко. На първия ляв завой колата ми поднесе, за малко да загубя контрол, но я овладях. Все пак двама души ме минаха, единият с БМВ, другият с Ауди. Аз обаче ги застигнах на отсечката покрай палмите… Опитаха се да ме засекат, но не! Здраво газ, волана наляво до дупка и… Шампио-о-он!
Чуй го този! Колко е нахакан! Пък не прилича много на състезател… Най-малкото, това е… тринайсетгодишно хлапе! А звучи като да има опит. Ще ти доверя една тайна – говори за дрифт пистата за радиоуправляеми колички във Varna Towers. Така, де, с дистанционно. Не си бил? Жестоко е! А и – между другото – не се тревожи, че половинката няма да се забавлява. Заведох моята и накрая едва я отскубнах от дистанционното!
Условия
* Ваучерът важи за дрифт писта с дистанционно управляеми състезателни колички.
* Работно време: от понеделник до петък, 10:00 – 22:00 ч.
* Един човек може да закупи до 10 ваучера.
* За повече информация, погледни “Често задавани въпроси”.
* Снимката/ите илюстрират вида на предлаганата стока/услуга и не следва да се считат обвързващи относно характеристиките на предлаганата стока/услуга.
Моля, обърни внимание:
* Ваучерът може да бъде използван в рамките на 1 месец от 19.03.11 г. до 19.04.11 г.
* Ваучерите се издават два работни дни след прекратяването на сделката.
* Ваучерът трябва да се предостави разпечатан на доставчика на услугата.
* За допълнителни въпроси, свързани със сделката, моля, обръщайте се към доставчика на услугата.
Нед Апр 30, 2017 6:01 pm by Tais
» Игра На Думи
Нед Яну 15, 2017 11:50 pm by mama_an_ji
» Скрабъл
Нед Яну 15, 2017 10:47 pm by mama_an_ji
» Музикална игра
Нед Яну 15, 2017 10:39 pm by mama_an_ji
» Да броим до 0
Нед Яну 15, 2017 12:32 pm by mama_an_ji
» Намислете си съществително преди да влезете
Нед Яну 15, 2017 12:28 pm by mama_an_ji
» Асоциации