This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
Въпроси и отговори
2 posters
Луди глави :: Литература :: Книги
Страница 1 от 1
Въпроси и отговори
Няма такава тема за този раздел и реших да направя.
Така, аз имам едно запитване. В момента превеждам една книга - Beastly на Алекс Флин. Искам да питам модератора на форума, или някой от админите (ако не получа отговор) дали мога след като напредна с превода, да го пусна тук? Книжката е интересна, модерна история на Красавицата и звяра и не е само за момичета Исках да попитам дали всички са съгласни с тази моя идея. А и вие да имате фен преводи, било то на книга или фик, да направим такива теми. Е, одобрявате ли идеята ми?
Така, аз имам едно запитване. В момента превеждам една книга - Beastly на Алекс Флин. Искам да питам модератора на форума, или някой от админите (ако не получа отговор) дали мога след като напредна с превода, да го пусна тук? Книжката е интересна, модерна история на Красавицата и звяра и не е само за момичета Исках да попитам дали всички са съгласни с тази моя идея. А и вие да имате фен преводи, било то на книга или фик, да направим такива теми. Е, одобрявате ли идеята ми?
Re: Въпроси и отговори
Рени, идеята е страхотна, но си има Раздел "Професионални и Фен Преводи". Мисля, че трябва да пуснеш превода си там - в раздела вече има сложени цели книги и мисля, че няма да има проблем да пуснеш Превода си там. Ако искаш, напиши в Заглавието или под него, като Описание (нали има такава опция), че правата над Превода принадлежат на теб, тъй като труда ще си бъде твой
Аз лично бих се радвала да го качиш, звучи ми интересно и ще чета с интерес
Аз лично бих се радвала да го качиш, звучи ми интересно и ще чета с интерес
Krisi- Модератор
- Брой мнения : 521
Дата на регистриране : 25.06.2010
Години : 32
Местожителство : Кърджали - София, България
Информация за РПГ
Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
Криси, благодаря за отговора. Преводът все още не е готов, за съжаление напредвам бавно, защото лаптопа ми се счупи... След като приключа с превода, сестра ми ще го прегледа. Добре ще е и някой друг да му е хвърлил един поглед, преди да се поства някъде. Иначе благодаря, Криси. Оценявам бързия ти отговор
Няма за какво, Рени
Радвам се, че си захванала превод - аз съм била част от такъв, с една приятелка превеждахме книгата "How To Marry a Millionaire Vampire" на Керелин Спаркс в един друг форум. Та, знам за какъв труд става дума и съм наясно, че никак не е лесно. Затова и мога да разбера и оценя самото ти начинание и факта, че го правиш доброволно и по собствено желание. Благодаря ти за което - ще очаквам с нетърпение Превода и определено ще го прочета :cute: Надявам се да не възразиш, ако си позволя да го поправям, ако забележа някъде грешка...
Както и да е, едно голямо Браво за начинанието! :bravooo: Пожелавам ти леко и гладко превеждане и дано скоро да можем да се насладим и на завършения ти труд..
Радвам се, че си захванала превод - аз съм била част от такъв, с една приятелка превеждахме книгата "How To Marry a Millionaire Vampire" на Керелин Спаркс в един друг форум. Та, знам за какъв труд става дума и съм наясно, че никак не е лесно. Затова и мога да разбера и оценя самото ти начинание и факта, че го правиш доброволно и по собствено желание. Благодаря ти за което - ще очаквам с нетърпение Превода и определено ще го прочета :cute: Надявам се да не възразиш, ако си позволя да го поправям, ако забележа някъде грешка...
Както и да е, едно голямо Браво за начинанието! :bravooo: Пожелавам ти леко и гладко превеждане и дано скоро да можем да се насладим и на завършения ти труд..
Krisi- Модератор
- Брой мнения : 521
Дата на регистриране : 25.06.2010
Години : 32
Местожителство : Кърджали - София, България
Информация за РПГ
Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
Луди глави :: Литература :: Книги
Страница 1 от 1
Права за този форум: