This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
National Treasure / Съкровището (2004)
Страница 1 от 1
National Treasure / Съкровището (2004)
Режисьор: Джон Търтълтауб
Сценарист: Джим Коуф и Орен Авив
Сюжет:
Историята е фокусирана върху Бенджамин Франклин Гейтс (Кейдж), аматьор криптолог, със степен механично инженерство от МИТ и степен за американска история от Джорджтаун, който идва от дълъг род на търсачи на съкровища, които вярват в легендата за фантастично съкровище от артефакти и злато, скрито от основателите на САЩ и забравено от почти всички. Първата следа е дадена на пра-пра-пра-прадядото на Бен, Томас Гейтс (Джейсън Ърлс) през 1832 от Чарлз Каръл, последния жив певец на Декларацията на независимостта, просто казвайки, "Тайната лежи с Шарлот".
Използвайки модерни компютъризирани модели за арктичното време, Бен, с приятелят си Райли Пуул (Барта) и финансиста Иън Хау (Бийн), намират останките на колониален кораб, Шарлот, в който има лула от морска пяна гравирана със загадка. След като изследва загадката, Бен разбира, че следващата следа е на гърба на Декларацията за независимост. Докато Бен вижда, че да се добере до толкова добре пазен артефакт е препятствие, Иън няма проблем с това да я открадне. Този резултат води до двубой, завършил наравно, по време на който барута на кораба е случайно възпламенен. Иън и асистента му Шоу се измъкват и Шарлот докато Бен и Райли са вътре, като едва не ги убива.
Те опитват да предупредят Национална сигурност, ФБР и д-р Абигейл Чейс (Крюгер), но никой не ги взема насеризно, вярвайки, че документа е твръде добре охраняван, за да е заплашен. Бен мисли другояче и решава той да го отрадне, за да го опази от Иън. Бен и Райли успяват да откраднат Декларацията по време на 70-тото юбилейно тържество, точно преди Иън да се появи. Д-р Чейс, която е подмамена от Бен да вземе дубликат, е отвлечена от Иън, който смята, че това е истинския документ и Бен трябва да участва в гонитба с коли, за да я спаси. Тъй като тя не иска да си тръгне без Декларацията и Бен не иска да си тръгва с нея, тя е принудена да остане с тях.
Re: National Treasure / Съкровището (2004)
Прочиствам гърлото си и питам: Какво стана с РПГ - то ни? Изведнъж го за**ахме и всичко свърши до там. Хайде хора. По пост на седмица да пускаме, пак ще върви играта. Знам, че всичките учите, ама и аз уча и въпреки това хвърлям по едно око от време на време. По 1 пост на седмица не е кой знае какво (поне аз така си мисля, аз съм страшно натоварена).
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Нед Апр 30, 2017 6:01 pm by Tais
» Игра На Думи
Нед Яну 15, 2017 11:50 pm by mama_an_ji
» Скрабъл
Нед Яну 15, 2017 10:47 pm by mama_an_ji
» Музикална игра
Нед Яну 15, 2017 10:39 pm by mama_an_ji
» Да броим до 0
Нед Яну 15, 2017 12:32 pm by mama_an_ji