Изтегли късметче
Top posters
Вени (1304) | ||||
Dark_Red_Rose (1288) | ||||
Krisi (521) | ||||
Renny717 (514) | ||||
Tami (482) | ||||
Stacey:) (478) | ||||
Smile (231) | ||||
DeadReaper (224) | ||||
elinora97 (153) | ||||
tali (113) |
Latest topics
Земята
Времето
Снимчици xD
3 posters
Страница 1 от 1
DeadReaper- Ентусиаст
- Брой мнения : 224
Дата на регистриране : 04.08.2010
Информация за РПГ
Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
Re: Снимчици xD
То тук не помощ ще е нужна, а цял багер . Шегувам се разбира се. Личи си, че е чисто, просто дрехите не са прибрани. И аз съм така. Само да видиш какви чудеса правя вкъщи, когато мама я няма само за 8 часа (докато е на работа) .
И на това му викаш разхвърляно, повярвай за момче си доста подреден. Един път се навих да изчистя стаята на един приятел и не знам дали останах поразена от това което постигнах или от това което намерих Сякаш торнадо беше прелетяло от там оставяйки голи стени, покрити с изпокъсани плакати на някви метал групи и плейбой каки. Определено беше доста интересно. После не спря да ме бъзика, че за рожденния ми ден ще ми подари стирка и това продължава до днес. Но поне имам с какво да го затапя и да отбивам милата покана за неговата стая
А пък с бившето ми гадже беше даже по-зле :Х един път отидохме в тях и почнахме да се целуваме когато се препънах в купчина дрехи, но това не е всичко завъртях се за миг само, докато осъзная колко близо е тъпата етажерка като си хакнах главата, а след това се сгромолясах на пода. Беше истински екшън, който ме боля доста дълго време. От тогава всеки път го питам "Ама оправи ли си стаята"
А пък с бившето ми гадже беше даже по-зле :Х един път отидохме в тях и почнахме да се целуваме когато се препънах в купчина дрехи, но това не е всичко завъртях се за миг само, докато осъзная колко близо е тъпата етажерка като си хакнах главата, а след това се сгромолясах на пода. Беше истински екшън, който ме боля доста дълго време. От тогава всеки път го питам "Ама оправи ли си стаята"
Stacey:)- Администратор
- Брой мнения : 478
Дата на регистриране : 25.06.2010
Години : 29
Информация за РПГ
Име: Ансимерлия, Енсиме/Паксима
Земя и титла на героя: Морилерия/Прелия
Други герои: Велсана и Керамолия
А като си помисля че това за мен е разхвърлено, не знам какво остава да е онова Пък и за сега май се оказа, че онова горе е прибрано. Като си гледам ся стаята направо е ужас
DeadReaper- Ентусиаст
- Брой мнения : 224
Дата на регистриране : 04.08.2010
Информация за РПГ
Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Нед Апр 30, 2017 6:01 pm by Tais
» Игра На Думи