by Farsotstein Вто Мар 06, 2012 10:24 pm
Е, не мога така като вас да си излея всичко, но...
Тъпата работа, когато ПАК обърках всичко... ама ВСИЧКО, значи наистина ВСИЧКО!!!
Не мога да разбера защо постоянно трябва да си самоскапвам живота... Нашите постоянно мрънкат какъв аутсайдер съм била, почти няма човек който да не ме мисли за луда (в лошия смисъл...), съсипвам хората около мен и такъв шибан, долен, гнусен, лайнян егоист съм станала, че не мога да се позная!
Тъпо, ама факт. Допреди няколко седмици (така де, месец-два... ама то пак има седмици и пак са няколко) мислех различно, а пък сега... за какво става дума... И малкото останали частички сърце в мен се късат при най-малкия сигнал за това, че някой ме харесва. Някак не мога да живея с мисълта, че има хора, които симпатизират на тази гнусна твар, в която съм се превърнала. Ох, а да не говоря, че си изкарвам всичко на едно момиче, затова, че един идиот ми скапа лятото... Така де, вярно, че са най-добри приятели, ама защо на нея? Смисъл...той си го заслужава, не тя. Ама нека да й е гадно. Щом на мене ми е гадно, нека им е гадно и на другите.
П.С.: За 8 март (че е най-близкият празник) ми подарете шишенце арсен и приспивателни. Ще съм ви признателна...
Нед Апр 30, 2017 6:01 pm by Tais
» Игра На Думи
Нед Яну 15, 2017 11:50 pm by mama_an_ji
» Скрабъл
Нед Яну 15, 2017 10:47 pm by mama_an_ji
» Музикална игра
Нед Яну 15, 2017 10:39 pm by mama_an_ji
» Да броим до 0
Нед Яну 15, 2017 12:32 pm by mama_an_ji
» Намислете си съществително преди да влезете
Нед Яну 15, 2017 12:28 pm by mama_an_ji
» Асоциации