Изтегли късметче
Top posters
Вени (1304) | ||||
Dark_Red_Rose (1288) | ||||
Krisi (521) | ||||
Renny717 (514) | ||||
Tami (482) | ||||
Stacey:) (478) | ||||
Smile (231) | ||||
DeadReaper (224) | ||||
elinora97 (153) | ||||
tali (113) |
Latest topics
Земята
Времето
Алиса Дей - Воините на Посейдон
5 posters
Луди глави :: Литература :: Книги :: Представяне на книги
Страница 1 от 1
Книга 01
Възраждането на Атлантида
Книга 01
Възраждането на Атлантида
Издател: Тиара Букс
Година на издаване: 2011
Брой на страници: 376
Корици: Меки
Език: Български
Антонация
Единадесет хиляди години по-рано, преди моретата да погълнат атлантите, Посейдон възлага на няколко избрани воини да служат като защитници на хората в новия свят. Има само едно правило – беше им забранено да ги желаят. Но правилата са измислени, за да бъдат нарушавани…
Когато тя го призовава…
Райли Доусън е много повече от предана социална работничка във Вирджиния Бийч. Тя е дарена с мисловна връзка, до която единствено атлантите са имали достъп в продължение на хиляди години. Фактът, че е „емпат”, вероятно обяснява нейната изпълнена с копнеж близост с мътните вълни на океана, убежището, което сякаш й осигуряват и сексуалните импулси, които изглежда се излъчват от дълбините му…
Той идва...
Конлан, върховният принц на Атлантида, излиза на повърхността с мисия, да върне откраднатия тризъбец на Посейдон. Но нещо друго го завладява - интимните емоции – и желания – на един човек. Неустоимо привлечен от тайнствената красавица, Конлан скоро споделя с нея повече от своите мисли. Но в разгара на битката за възвръщането на силата на Посейдон, колко дълго може забранената любов да продължи между две различни души от два различни свята?
Когато тя го призовава…
Райли Доусън е много повече от предана социална работничка във Вирджиния Бийч. Тя е дарена с мисловна връзка, до която единствено атлантите са имали достъп в продължение на хиляди години. Фактът, че е „емпат”, вероятно обяснява нейната изпълнена с копнеж близост с мътните вълни на океана, убежището, което сякаш й осигуряват и сексуалните импулси, които изглежда се излъчват от дълбините му…
Той идва...
Конлан, върховният принц на Атлантида, излиза на повърхността с мисия, да върне откраднатия тризъбец на Посейдон. Но нещо друго го завладява - интимните емоции – и желания – на един човек. Неустоимо привлечен от тайнствената красавица, Конлан скоро споделя с нея повече от своите мисли. Но в разгара на битката за възвръщането на силата на Посейдон, колко дълго може забранената любов да продължи между две различни души от два различни свята?
Последната промяна е направена от Tami на Сря Окт 30, 2013 10:03 pm; мнението е било променяно общо 4 пъти
Tami- Moderator
- Брой мнения : 482
Дата на регистриране : 05.07.2010
Години : 31
Re: Алиса Дей - Воините на Посейдон
Книга 02
Пробуждането на Атлантида
Година на издаване: 2012
Брой на страници: 416
Антонация
Воините на Посейдон напускат Атлантида с една цел – да спасят света на хората от ужасяващо зло. Техният водач е Вен, който служи като Отмъщението на краля, избран по рождено право и доказал се в битка. Никой не може да го победи… освен може би една необикновена човешка жена.
ВОИНЪТ...
Чувството за дълг изпълва мислите на Вен. Той трябва да служи като връзка на хората с атлантите във войната срещу вамприте. Неговото оръжие е мечът, а не дипломацията. Но когато е на мисия, за да открие Сърцето на нереидата – рубин с безмерна сила – ще му е нужна всяка частица самоконтрол, която притежава, за да устои на силния копнеж към красивата вещица, избрана да работи с него.
И ВЕЩИЦАТА…
Сърцето на Ерин е изпълнено с желание за мъст. Тя живее единствено за шанса да отмъсти на онези, които са убили семейството й. Сега Ерин ще трябва да се съюзи с легендарния атлантски воин, чието тъмно желание заплашва да срине всички бариери, които е издигнала пред чувствата… и сърцето си. Уловени в капана на променящите се съюзи, колко дълго ще могат Вен и Ерин да устоят на пробудената страст помежду им?
Тъмни сили, пазете се: Атлантида се пробуди.
ВОИНЪТ...
Чувството за дълг изпълва мислите на Вен. Той трябва да служи като връзка на хората с атлантите във войната срещу вамприте. Неговото оръжие е мечът, а не дипломацията. Но когато е на мисия, за да открие Сърцето на нереидата – рубин с безмерна сила – ще му е нужна всяка частица самоконтрол, която притежава, за да устои на силния копнеж към красивата вещица, избрана да работи с него.
И ВЕЩИЦАТА…
Сърцето на Ерин е изпълнено с желание за мъст. Тя живее единствено за шанса да отмъсти на онези, които са убили семейството й. Сега Ерин ще трябва да се съюзи с легендарния атлантски воин, чието тъмно желание заплашва да срине всички бариери, които е издигнала пред чувствата… и сърцето си. Уловени в капана на променящите се съюзи, колко дълго ще могат Вен и Ерин да устоят на пробудената страст помежду им?
Тъмни сили, пазете се: Атлантида се пробуди.
Линк за сваляне:
Последната промяна е направена от Tami на Сря Окт 30, 2013 10:04 pm; мнението е било променяно общо 3 пъти
Tami- Moderator
Въпреки че ми звучи адски интересно заради гръцката митология, с която са свързани книгите, поредицата някак ми напомня "Братството на Черния кинжал"... Нека позная, всяка книга ще е за различен воин от тези 'Воините на Посейдон', нали?
Krisi- Модератор
- Брой мнения : 521
Дата на регистриране : 25.06.2010
Години : 32
Местожителство : Кърджали - София, България
Информация за РПГ
Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
Току-що приключих с първата книга от поредицата и мога да потвърдя предположението на Криси
Сходствата са огромни, но в тази поредица приказния елемент е в пъти в повече. Романът е изпълнен с приключения и много чувство за хумор, преплетени с кървища и смърт, предимно на вампири, което ми е малко болно, защото по принцип обичам героите от братството , който както знаем също са вампири...
Доколкото съм запозната,един от романите на авторката, който май е извън тази поредица е за вампира Дракос ( казвам го по памет и се надявам да не бъркам името ), който в първата книга накрая изигра положителна роля в битката. Надявам се да си намеря и тази книга . С удоволствие започвам втория роман - Пробуждането... Препоръчвам ги , а който иска да ги прочете на файл, а не ги намира да ми пише , ще му ги изпратя
Сходствата са огромни, но в тази поредица приказния елемент е в пъти в повече. Романът е изпълнен с приключения и много чувство за хумор, преплетени с кървища и смърт, предимно на вампири, което ми е малко болно, защото по принцип обичам героите от братството , който както знаем също са вампири...
Доколкото съм запозната,един от романите на авторката, който май е извън тази поредица е за вампира Дракос ( казвам го по памет и се надявам да не бъркам името ), който в първата книга накрая изигра положителна роля в битката. Надявам се да си намеря и тази книга . С удоволствие започвам втория роман - Пробуждането... Препоръчвам ги , а който иска да ги прочете на файл, а не ги намира да ми пише , ще му ги изпратя
matsa1978- Новак
- Брой мнения : 5
Дата на регистриране : 17.10.2013
Местожителство : шумен
Да ти кажа, може да ми ги изпратиш на мен - така и така съм страшен фен на Братството ..
Видяло се е, че ще я погледна и тая поредица, а и щом казваш, че е интересна, ще ти повярвам
Видяло се е, че ще я погледна и тая поредица, а и щом казваш, че е интересна, ще ти повярвам
Krisi- Модератор
- Брой мнения : 521
Дата на регистриране : 25.06.2010
Години : 32
Местожителство : Кърджали - София, България
Информация за РПГ
Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
Непокорни сърца в Атлантида
Жената на шейпшифтъра
Година на издаване: 2013
Брой на страници: 240
Антонация
Когато става дума за шейпшифтъри, кой ли може да устои...
За да подсигури изградените съюзи във войната срещу вампирите, атлантският воин Бастиян е изпратен да преговаря със шейпшифтърите, защото навремето е спасил една от тях – Кат. Той не може да си спомни как тя успява да разтърси света му, но все още му въздейства по същия начин.
Кат е наполовина шейпшифтър, наполовина човек и сякаш е създадена, за да привлича неприятности и... вниманието на Бастиян. Но ще й разреши ли Посейдон да плени сърцето на воина?
Жената на шейпшифтъра
Дали се трансформира под синята луна, или броди по улиците, шейпшифтърът оживява, за да изпълни най-смелите фантазии в тази съблазнителна новела...
Мари, първата девица на Богинята на Нереидите заминава за Флорида, за да посети брат си Бастиян и съпругата му Кат. Така тя среща, Итън, aлфа водача на прайд пантери. Итън скоро разбира, че Мари е предопределена за него. Между двамата се създава моментална връзка, и когато са изправени пред убиец, който заплашва да разруши прайда могат да разчитат само един на друг, за да го спрат.
За да подсигури изградените съюзи във войната срещу вампирите, атлантският воин Бастиян е изпратен да преговаря със шейпшифтърите, защото навремето е спасил една от тях – Кат. Той не може да си спомни как тя успява да разтърси света му, но все още му въздейства по същия начин.
Кат е наполовина шейпшифтър, наполовина човек и сякаш е създадена, за да привлича неприятности и... вниманието на Бастиян. Но ще й разреши ли Посейдон да плени сърцето на воина?
Жената на шейпшифтъра
Дали се трансформира под синята луна, или броди по улиците, шейпшифтърът оживява, за да изпълни най-смелите фантазии в тази съблазнителна новела...
Мари, първата девица на Богинята на Нереидите заминава за Флорида, за да посети брат си Бастиян и съпругата му Кат. Така тя среща, Итън, aлфа водача на прайд пантери. Итън скоро разбира, че Мари е предопределена за него. Между двамата се създава моментална връзка, и когато са изправени пред убиец, който заплашва да разруши прайда могат да разчитат само един на друг, за да го спрат.
Tami- Moderator
Прочетено!
Да си кажа мнението : Интересни са и двете истории, но първата е поне със завършен край , докато втората... ,дори и още една книга напред - за Даниел , не се разбира ще се съберат ли Итън и Мари аджаба, или тя ще си живее в Атлантида , а той на Сушата, така да се каже. За сравнение с останалите книги от поредицата това са по-скоро под формата на разкази, защото действието е изключително ограничено във времето.
Ако някой проявява интерес я имам в електронен вариант
Да си кажа мнението : Интересни са и двете истории, но първата е поне със завършен край , докато втората... ,дори и още една книга напред - за Даниел , не се разбира ще се съберат ли Итън и Мари аджаба, или тя ще си живее в Атлантида , а той на Сушата, така да се каже. За сравнение с останалите книги от поредицата това са по-скоро под формата на разкази, защото действието е изключително ограничено във времето.
Ако някой проявява интерес я имам в електронен вариант
matsa1978- Новак
Може ли да ми изпратите първата книга от поредицата на pupalana@abv.bg Имам я много лошо сканирана и не става за четене.Благодаря!
Tais- Новак
- Брой мнения : 6
Дата на регистриране : 10.02.2014
Tais написа:Може ли да ми изпратите първата книга от поредицата на pupalana@abv.bg Имам я много лошо сканирана и не става за четене.Благодаря!
Активиран е линк за публичен достъп:
http://dox.bg/files/dw?a=101f8f5372
приятно четене
matsa1978- Новак
Много благодаря
Tais- Новак
- Брой мнения : 6
Дата на регистриране : 10.02.2014
Здравейте искам да ви попитам има ли ги някъде останалите книги да могат да се свалят,както сте предоставили лнк за първата,ще ви бъда много благодарна,ако ми ги посочите
pepiigery- Новак
Дата на регистриране : 28.01.2015
Години : 44
Местожителство : Варна
Луди глави :: Литература :: Книги :: Представяне на книги
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Нед Апр 30, 2017 6:01 pm by Tais
» Игра На Думи
Нед Яну 15, 2017 11:50 pm by mama_an_ji