by Krisi Пет Сеп 02, 2011 6:51 am
Така, време ми е да пиша тук.
Първо и най-важно - Вени, Изключително Много МНОГО Извинявай, че не те поздравих за Рождения ти ден...
Ванка, за теб също важи, Много Извинявай!!!
И на двамата Ви се извинявам и много съжалявам, че не Ви уважих - не беше нарочно и не е нещо, на което гледам лекомислено или нещо подобно.
Другото, което искам да кажа е, че Може би трябва да ме премахнете от поста Глобален Модератор. Не го заслужавам, и колкото и да не ми се иска, май ще е редно да го направите. Отсъствах много това лято и не съм писала от известно време във форума или по скайп с някой от вас... Имам причина, разбира се, но тя не ме оправдава. Ако поискате да узнаете каква е тя, ще ви кажа, че след приемането ми за студентка се наложи да се справя с една болест и бях по болници - дори не се записах лично за студентка. Както и да е, това няма значение. Нека админките го обсъдят, и ако някой друг иска да изкаже мнение, разбира се няма да го спирам. Имам за какво да се извинявам и съжалявам, че не бях активна във форума - нещо, което не само поста ми тук изискваше, но и съвестта ми и приятното прекарване, пишейки.
Оставям крайното решение на вас - не бързайте и го обсъдете както и колкото искате. Ще гледам да влизам сега по-често, но веднъж вече бях обещала и не успях да си спазя обещанието (За което също съжалявам), затова не мога да съм сигурна и не знам как ще е.
Извинявам се на всички, ако съм засегнала някой.
Нед Апр 30, 2017 6:01 pm by Tais
» Игра На Думи
Нед Яну 15, 2017 11:50 pm by mama_an_ji
» Скрабъл
Нед Яну 15, 2017 10:47 pm by mama_an_ji
» Музикална игра
Нед Яну 15, 2017 10:39 pm by mama_an_ji
» Да броим до 0
Нед Яну 15, 2017 12:32 pm by mama_an_ji
» Намислете си съществително преди да влезете
Нед Яну 15, 2017 12:28 pm by mama_an_ji
» Асоциации