This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
tali - Наталия
3 posters
Луди глави :: Личности :: Аз-човекът
Страница 1 от 1
tali - Наталия
Здравейте на всички :hello: . Името ми е Наталия и съм от Плевен. Регистрирах се тук, защото ми беше интересно да видя кака ми какво толкова прави в тези форуми. Занимавам се с музика - изучавам я. Свиря на пиано, но съм още в началото. Ако имате въпроси, ще ви отговоря с радост.
tali- VIP
- Брой мнения : 113
Дата на регистриране : 27.06.2010
Години : 26
Местожителство : Плевен
Re: tali - Наталия
Здравей, Наталия. Как да се обръщаме към теб? =)
Да те питам аз Вени ти е сестра ли? И ако да как се разбирате, карате ли се много, а пък ако не каква е връзката ви?
Музиката ли е единствената ти страст или имаш и други занимания и интереси? С какво възнамеряваш да се занимаваш и как виждаш бъдещето си?
Да те питам аз Вени ти е сестра ли? И ако да как се разбирате, карате ли се много, а пък ако не каква е връзката ви?
Музиката ли е единствената ти страст или имаш и други занимания и интереси? С какво възнамеряваш да се занимаваш и как виждаш бъдещето си?
s7eli7y- Поет
- Брой мнения : 30
Дата на регистриране : 26.06.2010
Години : 30
s7eli7y написа:Здравей, Наталия. Как да се обръщаме към теб? =)
Здравей. Казват ми Тали, на кратко.
Да,сестра ми е. Не, не се караме много. Даже много рядко. Връзката ни е силна. Кака може да ми вика понякога, когато я ядсам, но в повечето време много се обичаме :suuun: .
Обичам освен музиката и книгите. За сега нямам планове за бъдещето. Може би след няколко години.
tali- VIP
Здрасти Тали, аз съм Рени
Кръстена ли си на някой? Името ти много ми харесва.
Хората сравняват ли те със сестра ти? Ако да, ти дразниш ли се? Или се опитваш да се различаваш от нея?
За какво най-често се усмихваш? А за какво най-често се натъжаваш?
С какво искаш да се занимаваш по-нататък в живога си?
Ами, за сега е това. Целувки
Хората сравняват ли те със сестра ти? Ако да, ти дразниш ли се? Или се опитваш да се различаваш от нея?
Renny717 написа: Здрасти Тали, аз съм Рени
Здравей Рени, приятно ми е да се запознаем
Да, на дядо, но е взета само първата буква. От Николай, Наталия. И на мен много си ми харесвам.
Не, макар че мама понякога го прави :haha: . Кака казва, че е "за да ми даде пример и да ме накара да съжалявам, че съм направила или не направила нещо" :haha: . Не се опитвам да се различавам от нея, дори се опитвам много да приличам на нея, но не ми се отдава :sad: . Обаче тя се дразни, че я имитирам :haha: .
Усмихвам се на успехите си, на щастливите си моменти и на вицовете на кака, които на моменти май нямат край. Натъжавам се когато ми се скарат и на лошите оценки... голямо съм белешкарче .
Ами то мечтите се сменят постоянно. От начало исках да съм балерина, след това исках да съм пианистка - като кака. След това исках да бъда гимнастичка и в последствие учителка. За момента нямам някакви специални планове.
Благодаря ти за въпросите, Рени. Целувки и от мен .
tali- VIP
Луди глави :: Личности :: Аз-човекът
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Нед Апр 30, 2017 6:01 pm by Tais
» Игра На Думи
Нед Яну 15, 2017 11:50 pm by mama_an_ji