Изтегли късметче
Top posters
Вени (1304) | ||||
Dark_Red_Rose (1288) | ||||
Krisi (521) | ||||
Renny717 (514) | ||||
Tami (482) | ||||
Stacey:) (478) | ||||
Smile (231) | ||||
DeadReaper (224) | ||||
elinora97 (153) | ||||
tali (113) |
Latest topics
Земята
Времето
Лични преживявания
4 posters
Страница 1 от 1
Лични преживявания
Споделяйте личните си преживявания и интересни случки в кухнята. Очаквания, а дори и разочарования заедно с комични ситуации.
Stacey:)- Администратор
- Брой мнения : 478
Дата на регистриране : 25.06.2010
Години : 29
Информация за РПГ
Име: Ансимерлия, Енсиме/Паксима
Земя и титла на героя: Морилерия/Прелия
Други герои: Велсана и Керамолия
Re: Лични преживявания
Това ми се случи миналата седмица докато приготвях лука за бобената чорбица
И идея си нямам как си го заврях точно до нокътя... Нямам късмет с тези ножове...
И идея си нямам как си го заврях точно до нокътя... Нямам късмет с тези ножове...
Dark_Red_Rose- Moderator
- Брой мнения : 1288
Дата на регистриране : 28.07.2010
Години : 33
Местожителство : Сливен
Информация за РПГ
Име: Сауфе, на кратко Сю
Земя и титла на героя: Морилерия
Други герои: Хейсо, Мияе и Тиржу - елфи от обкръжението на Сю.
Ох ужас... чак тръпки ме побиха.
Аз обикновено с лука плача много. Ама толкова много, че в един момент не виждам нищо какво режа
Иначе редовно се изгарям. Я на печката се допра, я пръстите си опека докато вадя някоя тава... Нямам снимки де, ама болката си я има
Аз обикновено с лука плача много. Ама толкова много, че в един момент не виждам нищо какво режа
Иначе редовно се изгарям. Я на печката се допра, я пръстите си опека докато вадя някоя тава... Нямам снимки де, ама болката си я има
Преживяването не е мое, а на майка ми, но тя успя да съсипе хубавата ми вечерка. От тогава нататък сама си готвя миш маша. Всичко било готово да се сервира, останала само частта със слагането на яйцата, които директно трябва да се счукат при пипера и доматите. Признавам си и аз не го правя, но трябва предварително яйцата да се счупят в отделна купичка... защото, както в нашия случай, посленото яйце се оказва развалено и цялата ми вкусотийка отиде в боклука
Информация за РПГ
С един мой приятел решихме да се пробваме , да направим един пай .... След много размисли , решихме да е ябълков. (причината беше , че това беше първата рецепта за пай , която видяхме в тефтера на майка ми ) Тъй като е много дълго за разправяне само ще кажа , че след 2 яйца по хубавия под в ХОЛА и след повърхностните рани по пръстите на приятеля ми , когато се опита да обели ябълките ..... Решихме да развеем белия флаг
marame- Новак
- Брой мнения : 43
Дата на регистриране : 07.03.2013
Години : 31
Местожителство : София
Ужас...
На мен последната ми контузия беше, че докато режех замръзнали броколи на ръка естествено , ножа се изплъзна и се порязах точно на сгъвката на показалеца и то доста дълбоко . Ама си сготвих де. Получи се много яко
На мен последната ми контузия беше, че докато режех замръзнали броколи на ръка естествено , ножа се изплъзна и се порязах точно на сгъвката на показалеца и то доста дълбоко . Ама си сготвих де. Получи се много яко
Сега се сетих за две случки.
1.Аз много обичам да готвя, особено сладки неща и бях решила за Нова година да правя торта. Приятелят ми много искаше да ми помага и реших да го науча да отделя белтъците от жълтъците. Той хвана яйцето и аз му казах: "Лекичко го чукни в ръба на купата и след това го разтвори с две ръце." и му показвам. И той: "Ааа, добре." И както беше "добре", само удари лекичко яйцето и като го хвана с две ръце и аз не разбрах какво точно направи ама го сплеска и то направо се разтече между пръстите му. Толкова много се смях, чак му стана тъпо.
2.Като бяхме малки с една пирятелка решихме да си правим сладки и аз отново като една добра учителка обяснявам как да се счупят яйцата. И тя всичко както и показах направи, само че от въудошевление вместо в купата, яйцето отиде на килима в кухнята. Аз понеже съм много гениална реших да го скрия под масата, но майка ми се усети и пак вика.
И все пак съм добра учителка, ама учениците като не слушат!
1.Аз много обичам да готвя, особено сладки неща и бях решила за Нова година да правя торта. Приятелят ми много искаше да ми помага и реших да го науча да отделя белтъците от жълтъците. Той хвана яйцето и аз му казах: "Лекичко го чукни в ръба на купата и след това го разтвори с две ръце." и му показвам. И той: "Ааа, добре." И както беше "добре", само удари лекичко яйцето и като го хвана с две ръце и аз не разбрах какво точно направи ама го сплеска и то направо се разтече между пръстите му. Толкова много се смях, чак му стана тъпо.
2.Като бяхме малки с една пирятелка решихме да си правим сладки и аз отново като една добра учителка обяснявам как да се счупят яйцата. И тя всичко както и показах направи, само че от въудошевление вместо в купата, яйцето отиде на килима в кухнята. Аз понеже съм много гениална реших да го скрия под масата, но майка ми се усети и пак вика.
И все пак съм добра учителка, ама учениците като не слушат!
Информация за РПГ
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Нед Апр 30, 2017 6:01 pm by Tais