Луди глави
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Poll

Какво е любимото ви занимание?

Братството на черния кинжал - Дж.Р.Уорд - Page 2 I_vote_lcap16%Братството на черния кинжал - Дж.Р.Уорд - Page 2 I_vote_rcap 16% [ 8 ]
Братството на черния кинжал - Дж.Р.Уорд - Page 2 I_vote_lcap8%Братството на черния кинжал - Дж.Р.Уорд - Page 2 I_vote_rcap 8% [ 4 ]
Братството на черния кинжал - Дж.Р.Уорд - Page 2 I_vote_lcap6%Братството на черния кинжал - Дж.Р.Уорд - Page 2 I_vote_rcap 6% [ 3 ]
Братството на черния кинжал - Дж.Р.Уорд - Page 2 I_vote_lcap53%Братството на черния кинжал - Дж.Р.Уорд - Page 2 I_vote_rcap 53% [ 26 ]
Братството на черния кинжал - Дж.Р.Уорд - Page 2 I_vote_lcap8%Братството на черния кинжал - Дж.Р.Уорд - Page 2 I_vote_rcap 8% [ 4 ]

Общо гласове : 49

Similar topics
    Top posters
    Вени (1304)
    Братството на черния кинжал - Дж.Р.Уорд - Page 2 I_vote_lcapБратството на черния кинжал - Дж.Р.Уорд - Page 2 I_voting_barБратството на черния кинжал - Дж.Р.Уорд - Page 2 I_vote_rcap 
    Dark_Red_Rose (1288)
    Братството на черния кинжал - Дж.Р.Уорд - Page 2 I_vote_lcapБратството на черния кинжал - Дж.Р.Уорд - Page 2 I_voting_barБратството на черния кинжал - Дж.Р.Уорд - Page 2 I_vote_rcap 
    Krisi (521)
    Renny717 (514)
    Tami (482)
    Stacey:) (478)
    Smile (231)
    DeadReaper (224)
    elinora97 (153)
    tali (113)

Latest topics
    » Създадена От Дим И Кост - Лейни Тейлър
    Братството на черния кинжал - Дж.Р.Уорд - Page 2 EmptyНед Апр 30, 2017 6:01 pm by Tais

» Игра На Думи
    Братството на черния кинжал - Дж.Р.Уорд - Page 2 EmptyНед Яну 15, 2017 11:50 pm by mama_an_ji

» Скрабъл
    Братството на черния кинжал - Дж.Р.Уорд - Page 2 EmptyНед Яну 15, 2017 10:47 pm by mama_an_ji

» Музикална игра
    Братството на черния кинжал - Дж.Р.Уорд - Page 2 EmptyНед Яну 15, 2017 10:39 pm by mama_an_ji

» Да броим до 0
    Братството на черния кинжал - Дж.Р.Уорд - Page 2 EmptyНед Яну 15, 2017 12:32 pm by mama_an_ji

» Намислете си съществително преди да влезете
    Братството на черния кинжал - Дж.Р.Уорд - Page 2 EmptyНед Яну 15, 2017 12:28 pm by mama_an_ji

» Асоциации
    Братството на черния кинжал - Дж.Р.Уорд - Page 2 EmptyНед Яну 15, 2017 12:22 pm by mama_an_ji

» Шерилин Кениън - Нощни Ловци
    Братството на черния кинжал - Дж.Р.Уорд - Page 2 EmptyНед Яну 15, 2017 2:04 am by Dark_Red_Rose

» Вицове
    Братството на черния кинжал - Дж.Р.Уорд - Page 2 EmptyНед Яну 15, 2017 1:38 am by mama_an_ji

Ноември 2024
    ПонВтоСряЧетПетСъбНед
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 

Календар Календар

Земята
    Лунен календар
    CURRENT MOON
    Общ брой посетители
    Free web counter
    Брояч на знамена
    Flag Counter
    Времето

Братството на черния кинжал - Дж.Р.Уорд

+20
    Alisa88
    iniyiu
    teri1995
    didi_fen4e
    Tais
    karamel86
    nedadel71
    matsa1978
    beliata4918
    galadrielle
    Krisi
    TedU
    yanitsa1
    kremcheto
    deedee1991
    elinora97
    ally_80
    Вени
    byh4o
    Tami
    24 posters

Страница 2 от 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Братството на черния кинжал - Дж.Р.Уорд - Page 2 Empty Re: Братството на черния кинжал - Дж.Р.Уорд

Писане by Krisi Пон Яну 14, 2013 11:54 pm

Много Благодаря! Усмивка Гушкане

П.с. и Едит: Ако някой ги иска, имам всичките десет книги от поредицата на английски. Стига да сте на "ти" с езика, мога да ги пратя на който пожелае. Ако някой изявява желание да има книгите в оригинал, нека ми пише ЛС и ще му ги пратя =]
    Krisi
    Krisi
    Модератор
    Модератор

Брой мнения : 521
    Дата на регистриране : 25.06.2010
    Години : 32
    Местожителство : Кърджали - София, България

Информация за РПГ
    Име:

Земя и титла на героя
    :

Други герои
    :

Върнете се в началото Go down

Братството на черния кинжал - Дж.Р.Уорд - Page 2 Empty Re: Братството на черния кинжал - Дж.Р.Уорд

Писане by dessyhim Сря Мар 20, 2013 11:37 pm

Здравейте, стигнах до книга 4ри, и сега се опитвам да открия останалите, но без успех, ако някой може да ми ги изпрати, му благодаря предварително, имейла ми е him_d@abv.bg
    dessyhim
    dessyhim
    Новак

Брой мнения : 11
    Дата на регистриране : 06.02.2013
    Години : 41

Братството на черния кинжал - Дж.Р.Уорд - Page 2 Empty поредицата :)

Писане by galadrielle Пон Мар 25, 2013 9:35 pm

Здравейте, дали някой може да ми прати в електронен вариант книгите без 1-ва, 4-та и 5-та, мейл-а ми е eovine@гмаил.ком. Благодаря предварително Усмивка

galadrielle
    Новак

Брой мнения : 1
    Дата на регистриране : 25.03.2013

Писане by Вени Сря Мар 27, 2013 11:38 am

Така като сме почнали, Гошето, прати ми ги и на мен, да ги имам, може да реша да ги прочета Смях

anna_ji@abv.bg
    Вени
    Вени
    Администратор
    Администратор

Брой мнения : 1304
    Години : 31
    Местожителство : Плевен

Информация за РПГ
    Име: Кандариамма

Земя и титла на героя
    : Ветелха на Луданория

Други герои
    : Аувреа Кал и Баел

https://ludiglavi.bulgarianforum.net

Писане by Tami Пон Апр 15, 2013 9:11 pm

Дж.Р.Уорд - Братството на черния кинжал

Книга 09

Единствена любов

Братството на черния кинжал - Дж.Р.Уорд - Page 2 034828654

Издател: Ибис
    Година на издаване: 2013
    Брой на страници: 484
    Корици: Меки
    Език: Български

Братството на черния кинжал - Дж.Р.Уорд - Page 2 1af28a10

Антонация

Потопете се в тъмния свят на буреносни страсти и спиращо дъха действие, където шестима необикновени воини са призвани да защитят расата на вампирите от тяхното пълно унищожение.

В сенките на нощта в Колдуел, Ню Йорк, бушува ожесточена и смъртоносна война. Последните вампири са безмилостно преследвани и избивани от Обществото на лесърите – организация на лишени от души ловци, които не се спират пред нищо, за да унищожат враговете си. Шестима изключителни воини, най-добрите бойци на вампирите, обединени в Братството на черния кинжал, имат за задача да спасят расата си от гибел.

Пейн, сестрата близнак на Вишъс, е замесена от същото тъмно, изкусително тесто като брат си. Държана затворена цяла вечност от майка си, Скрайб Върджин, тя най-накрая получава свободата си с цената на тежка травма...

Мануел Манело, блестящ хирург, е повикан да спаси Пейн. Привличането между тях е моментално и е толкова силно, колкото и опасно. Но когато световете на хората и вампирите се сблъскват, Пейн е застигната от един свой стар дълг, който излага на риск както живота, така и любовта й.

Последната промяна е направена от Tami на Пон Апр 29, 2013 8:15 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
    Tami
    Tami
    Moderator
    Moderator

Брой мнения : 482
    Дата на регистриране : 05.07.2010

Писане by beliata4918 Нед Апр 28, 2013 3:37 pm

УРААААААААААА още 2 денаУдивителенУдивителенУдивителенУдивителен! нямам търпение вече Плезене Купон Нова година Гушкане Слънце Луд
    beliata4918
    beliata4918
    Новак

Брой мнения : 7
    Дата на регистриране : 28.04.2013
    Години : 37
    Местожителство : Пловдив

http://artifactpaper.com/wordpress/

Писане by Tami Нед Апр 28, 2013 7:29 pm

Книга е вече по книжарниците Усмивка
    Tami
    Tami
    Moderator
    Moderator

Писане by beliata4918 Нед Апр 28, 2013 11:28 pm

СУПЕРРРРРРРРР още утре я взимам - УУУУУУУУРРРРРРРРРААААААААААААААААА Смях Купон Купон Купон Купон Купон Купон
    beliata4918
    beliata4918
    Новак

Писане by Krisi Пон Апр 29, 2013 1:44 pm

Книгата на Пейн още не съм я чела, понеже уееко я прескочих така и минах нататък... Смях Та понеже съвсем наскоро излезе и на американския пазар книгата на Куин и Блей и така яко съм я подхванала сега на английски... *потрива ръце от кеф*
    Засега е хипер интересно и за да не издавам нищо, просто ще ви кажа, че си струва чакането да излезе на български - за тези, които не са на "Ти" с английския де, а за мен лично си струваше чакането да излезе и на английски /предвид факта, че я чакам още от 2012 година... ;]]/
    Та така, уникална книга, уникална поредица... Абе общо зето, обожавам си Братсвото и тва е... ^^
    Krisi
    Krisi
    Модератор
    Модератор

Информация за РПГ
    Име:

Земя и титла на героя
    :

Други герои
    :

Писане by beliata4918 Чет Окт 10, 2013 11:44 am

кога излиза книга 10 за Тормент?
    beliata4918
    beliata4918
    Новак

Писане by Dark_Red_Rose Чет Окт 10, 2013 12:35 pm

Zaharka написа:
    kremcheto написа:И такааааааааа, стана септември НЯКАКВА идея КОГА ще излезе следващата книга
    :wasnotme: 😊 
    Работели по въпроса. Аз лично като го чуя този израз и губя надежда...
    Не казват нищичко. Усмивка Дано да е скоро, защото и аз я чакам Усмивка
    Dark_Red_Rose
    Dark_Red_Rose
    Moderator
    Moderator

Брой мнения : 1288
    Дата на регистриране : 28.07.2010
    Години : 33
    Местожителство : Сливен

Информация за РПГ
    Име: Сауфе, на кратко Сю

Земя и титла на героя
    : Морилерия

Други герои
    : Хейсо, Мияе и Тиржу - елфи от обкръжението на Сю.

Писане by Krisi Съб Окт 12, 2013 3:09 am

beliata4918 написа:кога излиза книга 10 за Тормент?
    И аз нямам идея кога излиза Книгата на Тор, но мога да ти дам Линк към Форум, в който се превежда 11та книга (:
    Ако имаш желание, пиши ми ЛС и ще ти пратя линка (:
    Krisi
    Krisi
    Модератор
    Модератор

Информация за РПГ
    Име:

Земя и титла на героя
    :

Други герои
    :

Писане by matsa1978 Вто Окт 29, 2013 9:57 am

Много ми хареса Неукротима любов. Също така съм изклюбително доволна ,че на Вишъс най-накрая му "светна пред очите" Той ми е някак фаворит ,заради всичките простотии ,дето ги измъдрува последните книги Смях 
    Аз пък съм от тези ,дето прескочи книга 8... Някак си така и не намерих желанието да я започна и може би е огромен пропуск от моя страна, но никога не е късно. Това, което ме издразни ,е ,че авторката твърде повърхностно и мимоходом споменава останалите братя, от първите книги, а за жените им пък въобще, освен Джейн . Аз съм си задръстена ,относно секса и Наклонностите на Куйн към хомо направо си ме отблъскват от героя Леле...
    matsa1978
    matsa1978
    Новак

Брой мнения : 5
    Дата на регистриране : 17.10.2013
    Местожителство : шумен

Писане by Tami Вто Дек 10, 2013 8:28 am

Книга 10

Преродена любов

Братството на черния кинжал - Дж.Р.Уорд - Page 2 034828655

Година на издаване: 2013
    Брой на страници: 572

Антонация

Потопете се в тъмния свят на буреносни страсти и спиращо дъха действие, където шестима необикновени воини са призвани да защитят расата на вампирите от тяхното пълно унищожение.

В сенките на нощта в Колдуел, Ню Йорк, бушува ожесточена и смъртоносна война. Последните вампири са безмилостно преследвани и избивани от Обществото на лесърите – организация на лишени от души ловци, които не се спират пред нищо, за да унищожат враговете си. Шестима изключителни воини, най-добрите бойци на вампирите, обединени в Братството на черния кинжал, имат за задача да спасят расата си от гибел.

Тормент е сломена сянка на воина, който някога е бил, след смъртта на своята обична Уелси. Върнат в Братството от себичен паднал ангел, той се бие с враговете си с безмилостно ожесточение. Когато насън вижда любимата си, затворена в студена и самотна пустош между двата свята, Тор се обръща към ангела Ласитър с молба да спаси починалата му любима. Но единственият начин това да се случи е Тор да забрави за нея и да обикне друга.
    Докато войната с лесърите бушува и един нов вампирски клан се домогва до трона на Слепия крал, Тор се лута между незаличимото минало и изпълненото с надежда бъдеще. Но може ли неговото сърце да превъзмогне всичко това и да донесе спасение за всички?

Ноуан, аристократка, родена в охолство, има тежка съдба. Отритната от семейството си преди много години, без близки и приятели, тя вече е никоя. Но за Тормент тя е единственият шанс за спасение…

Tami
    Tami
    Moderator
    Moderator

Писане by Dark_Red_Rose Сря Яну 08, 2014 12:34 pm

Книгата за Тор е Невероятна! Честна дума. Адски много ми хареса. Най-после той успява да превъзмогне предишният си живот. Отделно Джон най-после успява да намери баланса между него и Хекс. Както и да преживее случилото се с Тор и Уелси. А цялата история с Ноуан и Тор и Дариъс... Трябва ми малко повече време да я осмисля... Защо точно Ноуан, така де Есен се затваря и иска да остане незабелязана... Не знам...

А, пък Вени! За Куин има страхотна изненада вътре Усмивка) Ще те оставя ти да разбереш Усмивка
    Dark_Red_Rose
    Dark_Red_Rose
    Moderator
    Moderator

Брой мнения : 1288
    Дата на регистриране : 28.07.2010
    Години : 33
    Местожителство : Сливен

Информация за РПГ
    Име: Сауфе, на кратко Сю

Земя и титла на героя
    : Морилерия

Други герои
    : Хейсо, Мияе и Тиржу - елфи от обкръжението на Сю.

Писане by nedadel71 Сря Яну 08, 2014 3:38 pm

Здравейте, Аз живея в Испания и няма как да си купя книгата от България. Знаете ли от къде мога да я намеря в електронен вариант?

Edit: Кирилизатор Усмивка

nedadel71
    Новак

Дата на регистриране : 15.04.2013

Писане by karamel86 Сря Фев 12, 2014 3:25 pm

Здравейте! Може ли някой да ми каже от къде мога да си закупя последните 2 книги в електронен вариянт?(не мога да ги взема на хартия понеже не съм в БГ Тъга ) Благодаря предварително!   Усмивка

karamel86
    Новак

Дата на регистриране : 12.02.2014

Писане by Tais Чет Фев 13, 2014 11:05 am

Здравейте може ли да ми изпратите и на мен в електронен вариант книгата за Тор.Мерси предварително.
    Ако някой желае имам книгите в електронен вариант от 1 до 9 + пътеводителя.
    Успях да намеря и книгата за Куин и Блейк на български,но не искам да я чета преди тази за Тор.
    Всички книги са във формат pdf ,които ги иска да ми драсне ЛС.
    Tais
    Tais
    Новак

Брой мнения : 6
    Дата на регистриране : 10.02.2014

Писане by didi_fen4e Пон Фев 17, 2014 2:17 pm

Здравейте може ли да ми изпратите книгата на Тор.Мерси предварителноУдивителен!

didi_fen4e
    Новак

Дата на регистриране : 16.02.2014

Писане by teri1995 Вто Апр 15, 2014 1:17 pm

Може ли на мен някой да ми прати цялата поредица на емейл teri1995@abv.bg
    Благодяря предварително

teri1995
    Новак

Дата на регистриране : 06.04.2014

Писане by Tami Нед Май 11, 2014 6:19 pm

Книга 11

Сбъдната любов

Братството на черния кинжал - Дж.Р.Уорд - Page 2 034828656

Година на издаване: 2014
    Брой на страници: 592

Антонация

Куин е свикнал да бъде сам. Отхвърлен от семейството си и отбягван от аристокрацията, той е намерил смисъл в съществуването си като безмилостен воин срещу Обществото на лесърите. Но животът му не е пълен. Дори когато перспективата да има свое собствено семейство изглежда възможна, той е вътрешно пуст, а сърцето му принадлежи на друг...

Блей, след години на несподелена любов, се отдръпва от Куин, който като че ли е намерил своята съвършена половинка в лицето на една Избраница и те скоро ще имат дете. На Блей му е трудно да си представи новата двойка заедно, но да построи живота си върху една напразна надежда, означава да рискува да разбият сърцето му…

Съдбата като че ли е отредила различни пътища за двамата воини и докато битката за трона става все по-ожесточена, Куин научава истинското значение на смелостта. И две сърца, на които е писано да бъдат заедно, най-накрая ще станат едно.

Последната промяна е направена от Tami на Нед Яну 18, 2015 8:53 pm; мнението е било променяно общо 1 път
    Tami
    Tami
    Moderator
    Moderator

Писане by dessyhim Нед Май 18, 2014 1:15 am

Видях че има 12та книга. Някой има ли я на Български? Усмивка

Edit: Кирилизатор. Усмивка
    dessyhim
    dessyhim
    Новак

Писане by Krisi Пет Юни 06, 2014 11:58 pm

Така е, има 12та книга, която е (отново) за Рот и Бет и носи заглавието "The King". За съжаление обаче, "Ибис" все още не са я превели още, така че се съмнявам някой да я има на български, мила. Мисля, че ще трябва да почакаме издателството да я преведе от английски и тогава вече да се появи на бг и в електронен формат Усмивка
    Krisi
    Krisi
    Модератор
    Модератор

Информация за РПГ
    Име:

Земя и титла на героя
    :

Други герои
    :

Писане by dessyhim Сря Юни 11, 2014 11:38 pm

Благодаря, аз също четох за нея в един английски сайт, но само това. Дано по скоро да я пуснат  Усмивка Усмивка 
    dessyhim
    dessyhim
    Новак

Писане by Krisi Вто Юни 17, 2014 1:04 am

За нищо, надявам се и аз да я преведат по-бързо от издателството и да я пуснат на българския пазар Усмивка А между другото, за тези от вас, които са на "ти" с английския, имам 12та книга в оригинал - ако някой поиска, нека ми пише ЛС и ще му я пратя Усмивка
    Krisi
    Krisi
    Модератор
    Модератор

Информация за РПГ
    Име:

Земя и титла на героя
    :

Други герои
    :

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Страница 2 от 3 Previous  1, 2, 3  Next

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
    Не Можете да отговаряте на темите