Бар "Спасение" беше единственото място, в което се случваше нещо, което можеше да се счете за различно и поносимо скучно. Градът бе убийствено еднакъв, монотонен и безинтересен. Ето защо, младата част на населеното място се радваше от все сърце на бара. Ирония или не, името му подхождаше напълно.
По правило, след като минеше 11 часа вечерта, започваха да влизат хора. Към полунощ, бройката вече бе нарастнала двойно и тройно, а към 1 се започваше истинския купон.
Беше около 1 часа през нощта и двамата с Крисчън влязохме в бара. Противно на волята ми, вампирът ме бе измъкнал от вкъщи, изтръгвайки от ръцете ми сведенията за Марк Уенсън. Мразех го и повече от всякога исках да сритам стегнатия му задник, но не биваше да издавам гнева си. Той не трябваше да разбира, че ненавиждам вида му и искам да избия всичките му представители (на вида). Успокояваше ме това, че можеше да ми подскаже по някакъв начин кои са останалите вампири в Блексбърг. Вампирите бяха като детектори за други вампири. От къде знаех това ли? Както и друг път съм казвала, парите са голям стимул.
Когато стигнахме до вътрешността на бара, видях познато лице. Бен стоеше на един от столовете, с чаша с уиски в ръка, а до него... Марк. Нямаше кой друг да е. Познах го от снимката.
- Да отидем при тях. - посочих на Кристиян. Той ги огледа и се намръщи, когато погледа му срещна полицайчето. Какво ли значеше това? Е, нямаше значение. Скоро щях да разбера.
Последната промяна е направена от Вени на Пет Юли 23, 2010 10:34 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Нед Апр 30, 2017 6:01 pm by Tais
» Игра На Думи
Нед Яну 15, 2017 11:50 pm by mama_an_ji
» Скрабъл
Нед Яну 15, 2017 10:47 pm by mama_an_ji
» Музикална игра
Нед Яну 15, 2017 10:39 pm by mama_an_ji
» Да броим до 0
Нед Яну 15, 2017 12:32 pm by mama_an_ji
» Намислете си съществително преди да влезете
Нед Яну 15, 2017 12:28 pm by mama_an_ji
» Асоциации