Луди глави
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Poll

Какво е любимото ви занимание?

Къщата на Джейми I_vote_lcap16%Къщата на Джейми I_vote_rcap 16% [ 8 ]
Къщата на Джейми I_vote_lcap8%Къщата на Джейми I_vote_rcap 8% [ 4 ]
Къщата на Джейми I_vote_lcap6%Къщата на Джейми I_vote_rcap 6% [ 3 ]
Къщата на Джейми I_vote_lcap53%Къщата на Джейми I_vote_rcap 53% [ 26 ]

Общо гласове : 49

Top posters
Вени (1304)
Къщата на Джейми I_vote_lcapКъщата на Джейми I_voting_barКъщата на Джейми I_vote_rcap 
Dark_Red_Rose (1288)
Къщата на Джейми I_vote_lcapКъщата на Джейми I_voting_barКъщата на Джейми I_vote_rcap 
Krisi (521)
Renny717 (514)
Tami (482)
Stacey:) (478)
Smile (231)
DeadReaper (224)
elinora97 (153)
tali (113)

Latest topics
» Създадена От Дим И Кост - Лейни Тейлър
Къщата на Джейми EmptyНед Апр 30, 2017 6:01 pm by Tais

» Игра На Думи
Къщата на Джейми EmptyНед Яну 15, 2017 11:50 pm by mama_an_ji

» Скрабъл
Къщата на Джейми EmptyНед Яну 15, 2017 10:47 pm by mama_an_ji

» Музикална игра
Къщата на Джейми EmptyНед Яну 15, 2017 10:39 pm by mama_an_ji

» Да броим до 0
Къщата на Джейми EmptyНед Яну 15, 2017 12:32 pm by mama_an_ji

» Намислете си съществително преди да влезете
Къщата на Джейми EmptyНед Яну 15, 2017 12:28 pm by mama_an_ji

» Асоциации
Къщата на Джейми EmptyНед Яну 15, 2017 12:22 pm by mama_an_ji

» Шерилин Кениън - Нощни Ловци
Къщата на Джейми EmptyНед Яну 15, 2017 2:04 am by Dark_Red_Rose

» Вицове
Къщата на Джейми EmptyНед Яну 15, 2017 1:38 am by mama_an_ji

Ноември 2024
ПонВтоСряЧетПетСъбНед
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Календар Календар

Земята
Лунен календар
CURRENT MOON
Общ брой посетители
Free web counter
Брояч на знамена
Flag Counter
Времето

Къщата на Джейми

2 posters

Go down

Къщата на Джейми Empty Къщата на Джейми

Писане by Renny717 Сря Авг 25, 2010 7:59 pm

Къщата на Джейми Casa-gutierrez-modern-house-design-in-el-salvador-1
кухнята,холът,спалнята,банята.

Харесвах къщата си, макар и да не ми бе от кой знае каква полза. Бе модерна, с изчистени линии. Може би хората мислеха, че е прекалено показна. Не изглеждаше като обикновен дом, но си я обичах. Надявях се да не ми се наложи да се местя от този град. Харесваше ми тук и мислех да се задържа за няколко години. Пък хората можеха да говорят каквото си поискат.
Renny717
Renny717
Писател

Брой мнения : 514
Дата на регистриране : 26.06.2010
Години : 31
Местожителство : В импалата

Информация за РПГ
Име:

Земя и титла на героя
:

Други герои
:

http://the--bulgarian-bonbon.tumblr.com

Върнете се в началото Go down

Къщата на Джейми Empty Re: Къщата на Джейми

Писане by Renny717 Сря Авг 25, 2010 8:18 pm

Джейми

Денят бе прекрасен! Времето бе приятно, подухваше лек ветрец, а слънцето грееше приветливо върху чисто синьото небе. Да, слънцето не ни пречеше, както си мислеха хората. Това бе само мит, поддържан с векове от страховете на поколенията. Извадих една от любимите си шапки с огромна периферия, сложих я леко върху косата си и излязох навън.
Запътих се към един от храстите с цветята и се залових с тях. Хората минава и отминаваха по улицата, без да обръщат внимание един на друг, а още по-малко на мен.
Дотолкова се бях улисала в грижата за цветята, че не усетих как едно момиче бе тръгнало по алеята и се бе приближило до мен. Вдигнах разсеяно глава, щом сянката й се появи пред погледа ми и се усмихнах приветливо.
Renny717
Renny717
Писател

Информация за РПГ
Име:

Земя и титла на героя
:

Други герои
:

Писане by Dark_Red_Rose Сря Авг 25, 2010 8:35 pm

Джесика

Реших се да изляза на разходка. Да пообикколя да се запозная с градът. Разхождайки се, си мислех за преживяното оня ден с брат ми и неговото настаняване в болницата. Не очаквах да има крадци и бандити из градът. Все пак това е малък град.
Минавайки по една от улиците, почувствах че наблизо има някой. Реших да проверя кой е всъщност. След 100-на метра застанах пред оградата на една къща, в двора на която имаше едно светлокосо момиче, подрязващо храстите. Приближих се до нея и реших да я заговоря, да се запознаем.
- Здравей! Казвам се Джесика. Накратко Джес. Виждам че и ти като мен обичаш цветята.
Dark_Red_Rose
Dark_Red_Rose
Moderator
Moderator

Брой мнения : 1288
Дата на регистриране : 28.07.2010
Години : 33
Местожителство : Сливен

Информация за РПГ
Име: Сауфе, на кратко Сю

Земя и титла на героя
: Морилерия

Други герои
: Хейсо, Мияе и Тиржу - елфи от обкръжението на Сю.

Писане by Renny717 Сря Авг 25, 2010 8:47 pm

Усмихнах й се и се изправих. Свалих ръкавиците от ръцете си и подадох ръка.
- Здравей, Джес - хванах леко ръката й, стараейки се да не я стискам прекалено силно. - Аз съм Джейми. Наистина обичам цветята си. Понякога просто стоя в къщата и наблюдавам градината. Да, знам, звучи странно... - засмях се, и тя ме последва, макар и с малко закъснение. - Та какво те води на сам, Джес?
Тя се намръщи леко и явно се почуди как да отговори на въпроса ми. Е, нямаше да я карам да говори на сила. Сложих отново ръкавиците и клекнах до храста, очаквайки я да заговори.
Renny717
Renny717
Писател

Информация за РПГ
Име:

Земя и титла на героя
:

Други герои
:

Писане by Dark_Red_Rose Сря Авг 25, 2010 8:53 pm

След като ме поздрави момичето клекна отново пред храста си. Аз се наведох до нея и й казах:
- Не, не е странно, и аз харесвам цветята. Даже прекалено много. А пък нищо не ме води насам. Просто реших да се разходя. да опозная града. Понеже оня ден пристигнах и сега си търся приятелчета, които да могат да ми помагат отвреме на време.
- А ти имаш ли приятели тук в града? - попитах я след малко.
Dark_Red_Rose
Dark_Red_Rose
Moderator
Moderator

Информация за РПГ

Земя и титла на героя

Други герои

Писане by Renny717 Сря Авг 25, 2010 9:14 pm

Приятели...
- Не точно - обадих се след около минута. - Имам познати, и то повечето са колегите ми - засмях се искрено. Тя повдигна леко вежди.
- Какво работиш? - попита любопитно, оглеждайки цветята.
- Работя в администрацията на супермаркета. Общо взето е скучно - казах с лека усмивка. - Но все пак е нещо - Джес посегна към розите и без да иска убоде пръста си. Веднага усетих отровата да се струпва в устата ми, но стиснах зъби и преглътнах бавно. Момичето изстена. - Ще ти донеса лейкопласт - изправих се бързо и се обърнах към къщата, но тя ме спря.
Renny717
Renny717
Писател

Информация за РПГ
Име:

Земя и титла на героя
:

Други герои
:

Писане by Dark_Red_Rose Сря Авг 25, 2010 9:54 pm

- Не, недей. Не ми трябва, ще се оправя. Само драскотина е. - опитах се да я разубедя.
- Не, аз ще ти донеса лепенка. - каза ми Джейми - По добре е да си сложиш една, за да не получиш някоя инфекция.
- Добре тогава, отиди. Аз ще те изчакам. - не успях да я склоня.
Момичето веднага отскочи до къщата си. Изглежда ми приятно момиче. Може да се разчита на нея, е поне от пръв поглед. Поне е худаво че има някой като мен да харесва цветята, слабост която някои не могат да отхвърлят. Ще трябва да я поканя някой път да излезем да се разходим и да си поговорим женската.
След минутка се върна носейки лепенки.
- Ще успееш ли да си я сложиш?
Dark_Red_Rose
Dark_Red_Rose
Moderator
Moderator

Информация за РПГ

Земя и титла на героя

Други герои

Писане by Renny717 Сря Авг 25, 2010 10:06 pm

Тя ме погледна с вдигнати веджи и се засмя звънко.
- Естествено, че ще мога! Не съм малка - пое с усмивка лепенките от ръката ми и си я сложи. - Благодаря - каза вдигайки поглед. Усмихнах й се и оставих ръкавиците си на земята.
- Трябва да ги полея. Искаш ли да ми помогнеш? - тя кимна и аз я поведох по алеята. Определено изглеждаше мило момиче. А и беше красива. Не знаех на колко години е, но изглеждаше зряла. Може да е преживяла нещо, но това не беше моя работа. Напълних една лейка и й я подадох. Показах й кои храсти да полее и тя се запъти към тях. Напълних и своята и застанах отсреща й.
- Градината ти наиситна е красива.
- Благодаря. И аз си я харесвам - замълчахме отново, но след около минута тя отново прекъсна тишината.
Renny717
Renny717
Писател

Информация за РПГ
Име:

Земя и титла на героя
:

Други герои
:

Писане by Dark_Red_Rose Сря Авг 25, 2010 10:17 pm

- Ако искаш можеш да наминеш край вкъщи. - реших да я поканя у нас - Къщата - Не Замъка трудно ще го пропуснеш. Там имаме страхотна градина и ако имаш голям интерес можеш да дойдеш някой ден да я разгледаш. Би било страхотно и за двете ни.
Забелязах че по лицето на Джейми се изписа учудване. Явно не е очаквала такава покана.
- Уау! Ами, може. Еха, не очаквах такова нещо. Ама как да стигна до замъка? Наистина ли е замък?
- О, не се стряскай, наистина е замък. Макар и да е доста старичък отвън, отвътре е доста поддържан. Като тръгнеш две преки нагоре и после завиваш надясно, даваш направо и след 500-600 метра ще пристигнеш! Ще се радвам да дойдеш. Най - добре ще е утре да наминеш по някое време. Цял ден ще съм си вкъщи.
- Благодаря много ще се постарая да дойда. Не мога да дочакам това посещение!
Dark_Red_Rose
Dark_Red_Rose
Moderator
Moderator

Информация за РПГ

Земя и титла на героя

Други герои

Писане by Renny717 Сря Авг 25, 2010 10:31 pm

- Благодаря много, ще се постарая да дойда. Не мога да дочакам да видя градината ти - усмихнах й се. Погледнах към къщата.
- Аз ще тръгвам. Брат ми сигурно се е притеснил за мен - каза с усмивка. - Много се радвам, че се запознахме - подаде ми отново ръката си. Поех я усмихната и й отвърнах:
- Аз също се радвам. Хубаво е да срещнеш човек със същите интереси - тя кимна.
- Ще се видим утре. Чао! - запъти се към улицата.
Наистина беше мила. Като цяло премина добре, с изключение на частта с убождането. Макар и със самоконтрол, миризмата на кръв ме караше да ожаднявам. Прибрах бързо лейките и ръкавиците и влязох в къщата си. Седнах на дивана и пуснах телевизора. Не го следях, мислех за момичето...
Замък! Малко ми беше трудно да повярвам, че в днешно време някой все още живееше в замък. Но какво си мисля... Та аз съм вампир - хората дори и не подозираха, че ние съществуваме. Защо пък и хора да не живееха в замък?
Сменях бързо каналите, докато не попаднах на някакво комедийно шоу. Оставих дистанционното и се загледах в телевизора.
Renny717
Renny717
Писател

Информация за РПГ
Име:

Земя и титла на героя
:

Други герои