This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
Въпроси
+3
Krisi
Renny717
Stacey:)
7 posters
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
Въпроси
Въпроси относно неща които ви вълнуват относно всичко..
Stacey:)- Администратор
- Брой мнения : 478
Дата на регистриране : 25.06.2010
Години : 29
Информация за РПГ
Име: Ансимерлия, Енсиме/Паксима
Земя и титла на героя: Морилерия/Прелия
Други герои: Велсана и Керамолия
Re: Въпроси
Аз имам един въпрос - останалите съгласни ли са, ако си създам тема, в която да поствам снимки, които съм направила? Питам, защото понякога правя много снимки, които ми харесват, но няма къде да ги споделя. Само да кажа, че не снимам неща всеки ден и обновяванията ще са на седмица или две, за това искам да попитам и останалите дали са съгласни
Разбира се, все пак форума дава право на всеки да изразява творчеството си, да изразява себе си. Според мен трябва да отвориш тема защото освен всичко така ще се придаде и свежест на форума, новост, а и малко конкуренция на другите фотографи.
Информация за РПГ
Вени, извинявай за неудобството, но защо емотиконката Сърце не се показва? Илиза направо така -
Забелязах, че не работи, та затова реших да попитам...
Забелязах, че не работи, та затова реших да попитам...
Krisi- Модератор
- Брой мнения : 521
Години : 32
Местожителство : Кърджали - София, България
Информация за РПГ
Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
Как излиза защото нещо не разбирам.. Излиза си сърце..
Информация за РПГ
Ами на мен не ми излизаше, но проблема беше от моя комп и го оправих... Вече ми излиза Извинявайте за неудобството.. :uhhhh:
Krisi- Модератор
Информация за РПГ
Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
Какво мислите за нововъведенията във форума? Харесват ли ви късметчетата и вицовете? (те са по предложение на Криси ). Чудех се да сложа ли и плеър, но за това искам да разбера вие какво мислите.
Е, изкажете се, моля...
Е, изкажете се, моля...
ммм това с вицовете нещо излизат само някакви знаци и не може да се чете... .не знам дали и при вас е така ама ако съм само аз ще трябва да си видя шрифтовете )
иначе добра идея за късметчетата ) харесват ми
иначе добра идея за късметчетата ) харесват ми
Dark_Red_Rose- Moderator
- Брой мнения : 1288
Дата на регистриране : 28.07.2010
Години : 33
Местожителство : Сливен
Информация за РПГ
Име: Сауфе, на кратко Сю
Земя и титла на героя: Морилерия
Други герои: Хейсо, Мияе и Тиржу - елфи от обкръжението на Сю.
Аз също Много им се радвам :cute: Но тъй като бяха мое предложение, по-важно е какво мислят другите потребители във форума
Между другото Гога, вица ще ти излезе като Цъкнеш на тия знаци, дето ти излизат..
Вени, благодаря ти, че си се потрудила да ги сложиш и да реализираш шантавите ми идеи...
П.с.: Относно Плеъра, аз лично съм за, но да не е точно на началната страница на Форума... Според мен така само ще го натовари. Дали не може да се сложи като Тема примерно, в раздел Музика? Това просто аз се чудя де, в крайна сметка нека бъде, каквото мнозинството предпочете... (:
Между другото Гога, вица ще ти излезе като Цъкнеш на тия знаци, дето ти излизат..
Вени, благодаря ти, че си се потрудила да ги сложиш и да реализираш шантавите ми идеи...
П.с.: Относно Плеъра, аз лично съм за, но да не е точно на началната страница на Форума... Според мен така само ще го натовари. Дали не може да се сложи като Тема примерно, в раздел Музика? Това просто аз се чудя де, в крайна сметка нека бъде, каквото мнозинството предпочете... (:
Krisi- Модератор
Информация за РПГ
Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
Интересно... мислех си, че вицовете не излизат само на мен и то защото не съм с флекстайп ...
Изглежда, че е станала някаква грешка. Ще потърся нещо друго, което да сложа, но не обещавам нищо. Ако не се получи, ще се наложи да цъкате на квадратчетата, че да четете вицовете .Няма да е много приятно, но...
Все пак ще се пробвам да махна този неприятен проблем.
Чакам мнения за плеъра, за да знам какво да правя, че напоследък ми върви с реформите . Ако се сещате за още нещо, което да се сложи, казвайте, нека да бъде забавно и развлекателно
Изглежда, че е станала някаква грешка. Ще потърся нещо друго, което да сложа, но не обещавам нищо. Ако не се получи, ще се наложи да цъкате на квадратчетата, че да четете вицовете .Няма да е много приятно, но...
Все пак ще се пробвам да махна този неприятен проблем.
Чакам мнения за плеъра, за да знам какво да правя, че напоследък ми върви с реформите . Ако се сещате за още нещо, което да се сложи, казвайте, нека да бъде забавно и развлекателно
qnsssi- Новак
- Брой мнения : 1
Дата на регистриране : 29.11.2011
Засега няма Фен превод. Но можеш да разгледаш преведените в този раздел https://ludiglavi.bulgarianforum.net/f22-forum Ако има нещо което ще се пуска тука е мястото ) И по принцип след регистрация трябва да ги виждаш. Няма ограничения за това кой ще ги разглежда.
Dark_Red_Rose- Moderator
Информация за РПГ
Имам въпрос- Имате ли тема за сприятеляване на форуми и ако да, къде е тя Извинявам се ако не съм я видяла
byh4o- Новак
- Брой мнения : 7
Дата на регистриране : 28.07.2011
Години : 31
Местожителство : София
Такава тема за сега няма, макар че се обсъждаше и се бяха направили няколко примерни банера на Форума. Ако искаш повече информация, аз за съжаление не мога да ти я дам, затова те съветвам да се обърнеш към някоя от админките (Вени или Веси) на ЛС
Krisi- Модератор
Информация за РПГ
Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
благодаря много. Ако има някакво развитие моля кажи им да ми пишат на лс
byh4o- Новак
- Брой мнения : 7
Дата на регистриране : 28.07.2011
Години : 31
Местожителство : София
Както каза Криси, имахме идеята и бяха направени няколко банера, но от тогава няма особено развитие по въпроса. Ако се реши нещо друго и се отвори такава тема, сама ще разбереш ако посещаваш редовно форума.
Информация за РПГ
Имам предложение за нови цветове на групите. Тези ми омръзнаха вече. Смятам, че една малка промяна ще донесе малко разнообразие.
Имам идея и за смяна на темата изобщо, но като се сетя колко време и търсене отне, май ще се задоволя с тази.
Освен това ми се ще Гошето да направи в подфорума си конкурс за лого. Пролетна снимка, лятна, луда..., той ще си измисли как да формулира, но да не се бавят много нещата.
Обръщам се към всички: Помислете за неща, които могат да се направят за обновяване визията на форума, защото определено ми изглежда някак скучен. Може да е само на мен, но пак казвам - дори и най-малките промени внасят разнообразие!
Имам идея и за смяна на темата изобщо, но като се сетя колко време и търсене отне, май ще се задоволя с тази.
Освен това ми се ще Гошето да направи в подфорума си конкурс за лого. Пролетна снимка, лятна, луда..., той ще си измисли как да формулира, но да не се бавят много нещата.
Обръщам се към всички: Помислете за неща, които могат да се направят за обновяване визията на форума, защото определено ми изглежда някак скучен. Може да е само на мен, но пак казвам - дори и най-малките промени внасят разнообразие!
Готово! ) Темата е пусната
Вени искам да ти кажа че с това сивото и тъмните цветове темата нещо не ми харесва. Според мен трябва да е светла ) фона на текста да се изсветли, а този на целият форум да мине в нещо друго - тъмно-син може... или там нещо друго в тъмен нюанс но не и сив... някакво депресиращо ми стои вече. омръзна.
Вени искам да ти кажа че с това сивото и тъмните цветове темата нещо не ми харесва. Според мен трябва да е светла ) фона на текста да се изсветли, а този на целият форум да мине в нещо друго - тъмно-син може... или там нещо друго в тъмен нюанс но не и сив... някакво депресиращо ми стои вече. омръзна.
Dark_Red_Rose- Moderator
Информация за РПГ
Гога, сори, ама не те подкрепям изцяло. В смисъл, ок, скина на Форума може да се смени, обаче ще е адски трудно да се намери подходящ. Светлите са най-често бели и дразнят окото, а и понякога са бая объркани - информацията за потребителя е от дясната, а не от лявата страна, както би трябвало, бутоните са разбъркани и какво ли още не. Разумната постъпка би било да се намери Дизайнер, който да Направи скин специално за този Форум, който според мен не заслужава нищо по-малко от това. Но е трудно, а и хората, боравещи с фотошоп и други подобни, не се намират лесно (Аз примерно си нямам и понятие). Та, Вени - относно нещо ново, ами замислих се и то мислих бая, та ми дойде идеята да направим нещо като Предаване от рода на "Шоуто на Слави" или пък нещо наше си, оригинално. Та, приемам идеи как можем да го направим, ако има съгласни да се включат, де..
Krisi- Модератор
Информация за РПГ
Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
На мен ми харесва идеята ти, но ми е нтиресно да конкретизираш. Хмм..
Информация за РПГ
М-м-м-м Имаме си нови Копченца
Dark_Red_Rose- Moderator
Информация за РПГ
Грабна ме идеята за представянето на Криси, но дали ще бъде популярна. Нищо не гарантира, че няма да има интерес само за нас - Васи, мен, Гошето и Криси. Не че не искам да ви науча мръсните тайни :twisted: , ама и другите да се включат
Как ви се струват промените? Пак се поучава познатия проблем с вицовете и нямам никаква представа защо е така. На който му е интересно, просто цъка на текста и всичко си излиза. Получава се пренасочване из страниците, но не е нищо кой знае колко страшно и забавящо работата ви.
Както виждате добавих смешни картинки и картинки за рожденния ден. Ще ми се налага последните аз да си играя и да ги сменям, но съм готова да се жертвам, ако кажете, че ви харесва.
Имам и въпрос. Ритуалът със смяната на логото и пожеланието под него за рождените дни да си остане ли? Харесва ли ви или предпочитате без него?
Както виждате добавих смешни картинки и картинки за рожденния ден. Ще ми се налага последните аз да си играя и да ги сменям, но съм готова да се жертвам, ако кажете, че ви харесва.
Имам и въпрос. Ритуалът със смяната на логото и пожеланието под него за рождените дни да си остане ли? Харесва ли ви или предпочитате без него?
Вени, на мен лично промените страшно ми допадат :cute: Бих казала, че всичко ми допада и няма нещо, което да не ми харесва (Ако имаше, щях да си кажа, каквато съм устата.. )
За вицовете не мисля, че е проблем. Едното цъкване не е кой знае какво усилие, а пренасочената страница после само се затваря, което също не изисква голямо усилие.. ;]]
Картинките за Рождения Ден много радват, а и ще са полезни - вече няма да си играя да ровя, като искам да поздравя някой рожденик...^^ Виж, Смешните картинки според мен са доста добро попадение - изглеждат яко отстрани, а и от една страна са леко абсурдно смешни даже, което пък развеселява, така че за тази промяна от мен имаш изцяло Thumbs Up Много добро, наистина!
Един въпрос - кои картинки имаш предвид, че ще се налага да си играеш да ги сменяш? Че просто не ми стана ясно кое точно имаш предвид - смешните се сменят сами, а тези за РД-то само трябва да се скролне надолу за нови... Та затова ми е чудно (:
Относно Ритуала давам лично моето мнение. Не знам другите какво мислят, но аз за себе си ще кажа, че съм твърдо за това да остане. Адски много ме е радвало за моя РД да го видя, така че аз твърдо предпочитам да се запази. Не знам вече другите Рожденици как им е било на техните РД-та, но както казах вече и по-горе, аз казвам лично за себе си. Другите вече да кажат и те отделно какво мислят...
За вицовете не мисля, че е проблем. Едното цъкване не е кой знае какво усилие, а пренасочената страница после само се затваря, което също не изисква голямо усилие.. ;]]
Картинките за Рождения Ден много радват, а и ще са полезни - вече няма да си играя да ровя, като искам да поздравя някой рожденик...^^ Виж, Смешните картинки според мен са доста добро попадение - изглеждат яко отстрани, а и от една страна са леко абсурдно смешни даже, което пък развеселява, така че за тази промяна от мен имаш изцяло Thumbs Up Много добро, наистина!
Един въпрос - кои картинки имаш предвид, че ще се налага да си играеш да ги сменяш? Че просто не ми стана ясно кое точно имаш предвид - смешните се сменят сами, а тези за РД-то само трябва да се скролне надолу за нови... Та затова ми е чудно (:
Относно Ритуала давам лично моето мнение. Не знам другите какво мислят, но аз за себе си ще кажа, че съм твърдо за това да остане. Адски много ме е радвало за моя РД да го видя, така че аз твърдо предпочитам да се запази. Не знам вече другите Рожденици как им е било на техните РД-та, но както казах вече и по-горе, аз казвам лично за себе си. Другите вече да кажат и те отделно какво мислят...
Krisi- Модератор
Информация за РПГ
Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
Радвам се, че ти харесват промените, а ти благодаря от все сърце за това, че изказа мнение.
И аз смятам, че е страшно хубаво това със смяната на логото за рождените дни, но все пак да попитам, че когато направих форума, си беше изцяло моя прищявка.
Имах предвид за онова лилаво надписче Happy birthday, намиращо се преди календара в страни, че за всяко едно си има различен ... ще сбъркам думата, така че ще я пропусна да не се изложа.
И аз смятам, че е страшно хубаво това със смяната на логото за рождените дни, но все пак да попитам, че когато направих форума, си беше изцяло моя прищявка.
Имах предвид за онова лилаво надписче Happy birthday, намиращо се преди календара в страни, че за всяко едно си има различен ... ще сбъркам думата, така че ще я пропусна да не се изложа.
Страница 1 от 2 • 1, 2
Страница 1 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Нед Апр 30, 2017 6:01 pm by Tais
» Игра На Думи
Нед Яну 15, 2017 11:50 pm by mama_an_ji
» Скрабъл
Нед Яну 15, 2017 10:47 pm by mama_an_ji
» Музикална игра
Нед Яну 15, 2017 10:39 pm by mama_an_ji
» Да броим до 0