В гардероба ми има: Hitskin_logo Hitskin.com

This is a Hitskin.com skin preview
Install the skinReturn to the skin page

Луди глави
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Луди глави

Ех зима, бяла и студена зима... за кратко си замина и пак дойде

Poll

Какво е любимото ви занимание?

Вижте резултатите

Top posters
Вени (1304)
В гардероба ми има: Vote_lcapВ гардероба ми има: Voting_barВ гардероба ми има: Vote_rcap 
Dark_Red_Rose (1288)
В гардероба ми има: Vote_lcapВ гардероба ми има: Voting_barВ гардероба ми има: Vote_rcap 
Krisi (521)
Renny717 (514)
Tami (482)
Stacey:) (478)
Smile (231)
DeadReaper (224)
elinora97 (153)
tali (113)

Latest topics
» Създадена От Дим И Кост - Лейни Тейлър
В гардероба ми има: EmptyНед Апр 30, 2017 6:01 pm by Tais

» Игра На Думи
В гардероба ми има: EmptyНед Яну 15, 2017 11:50 pm by mama_an_ji

» Скрабъл
В гардероба ми има: EmptyНед Яну 15, 2017 10:47 pm by mama_an_ji

» Музикална игра
В гардероба ми има: EmptyНед Яну 15, 2017 10:39 pm by mama_an_ji

» Да броим до 0
В гардероба ми има: EmptyНед Яну 15, 2017 12:32 pm by mama_an_ji

» Намислете си съществително преди да влезете
В гардероба ми има: EmptyНед Яну 15, 2017 12:28 pm by mama_an_ji

» Асоциации
В гардероба ми има: EmptyНед Яну 15, 2017 12:22 pm by mama_an_ji

» Шерилин Кениън - Нощни Ловци
В гардероба ми има: EmptyНед Яну 15, 2017 2:04 am by Dark_Red_Rose

» Вицове
В гардероба ми има: EmptyНед Яну 15, 2017 1:38 am by mama_an_ji

Ноември 2024
ПонВтоСряЧетПетСъбНед
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Календар Календар

Земята
Лунен календар
CURRENT MOON
Общ брой посетители
Free web counter
Брояч на знамена
Flag Counter
Времето

You are not connected. Please login or register

В гардероба ми има:

2 posters

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1В гардероба ми има: Empty В гардероба ми има: Чет Мар 21, 2013 2:15 pm

Вени

Вени
Администратор
Администратор

Какви дрехи и обувки има в гардероба ви?
Тип, цвят, марка, материя и т.н и т.н

Е, вие сте Усмивка

https://ludiglavi.bulgarianforum.net

2В гардероба ми има: Empty Re: В гардероба ми има: Чет Сеп 05, 2013 8:42 am

Dark_Red_Rose

Dark_Red_Rose
Moderator
Moderator

Страх ме е да пиша тук... Просто гардероба ми е пълен, че и препълнен... Което от една страна е глупаво, понеже ползвам 30-40% от дрехите...

Имам един голям куп с ризи, за които се грижа както очите си. Всяка е на отделна закачалка и прилежно прибрана.

За панталоните какво да кажа... Тях никога не съм ги харесвал. Имам 3-4, които адски рядко обличам.

Отделно купища блузи с къс и дълъг ръкав... Даже ако тръгна да изброявам и малкото които обличам, все ще забравя някоя.

Анцузите, имам един страхотен италиански (да съгурен съм че е от там, понеже чичо ми го донесе) и все още е здрав, дори няма избеляло по него... е освен едно петно от боя СмяхИначе си е уникален оранжев анцунг. Страхотен е и много си го обичам!

Дънки... имам няколко чифта, но не обичам да ги нося УсмивкаПросто не са ми страст...

Няма да се обяснявам за чорапите, ръкавиците, шапките и т.н.

В гардероба ми стоят и чаршафите за леглото Смяхоранжев на цветя, син на цветя, чист тъмно-оранжев и имам един бял.

Имам си две хавлии, цветна на квадратчета за баня и една синя на ивици за лице. Отделно за море имам две - една синя с порше и една червена с шевролет от Наскар.

И като цяло това е в гардероба ми УсмивкаКато се прибера от работа ще си го пооправя и ще го цъкна Смях

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите