Привет и от мен, Рени!
Здравей, Крис
Такам, ето и моите въпроси:
1. Кой сезон ти е любим?
Може би пролетта и есента. Пролетта ми харесва, защото тогава всичко се преражда и започва отново, а есента - заради протевоположните неща. Аз съм много противоречива личност.
2. Какво предпочиташ - да излъжеш или да премълчиш?
2. Зависи от самата ситуация, но сега като се замисля, в повечето случаи съм изричала лъжи (за някои от които съм съжалявала по-късно)
3. Имаш ли брат или сестра? Ако да, как се казва?
3. Имам по-малка сестра. Казва се Дони и макар че понякога ме дразни страшно много, си я обичам точно такава, каквато е.
4. Какво най-много обожаваш в лятото и ваканцията?
4. По-дългите ми престои при баба и дядо. В последните две-три години това е единственото място на което мога да релаксирам пълноценно. Няма интернет, няма кабелна... Просто е тихо и спокойно.
5. Как протича един твой ден? (Ако искаш го опиши подробно, но ако не ти се описва, тогава го разкажи по-сбито =] )
5. Ами аз по-принцип не съм свикнала да спя до късно, така че ставам в 7-7.30 часа. Измивам си старателно зъбките, а след това стоя на компа докато сестра ми не се събуди. После гледам малко телевизия, чета някоя книга и най-вече слушам музика. Ако съм в настроение излизам малко на вън, но напоследък предпочитам да съм си самичка. Вечерта си мия зъбките отново и задължително си пускам още музика, иначе не мога да заспя (много кофти навик). Не знам дали го описах както ти се искаше, но в общи линии е това.
6. Кое е любимото ти животно? И кое би предпочела - котка или куче?
6. Страшно много харесва коялите. Много са ми сладички. Куче, предполагам, въпреки че до сега винаги съм имала котки.
Е, това е от мен засега - ако се сетя друго, пак ще пиша :] Целувки
Целувки и на теб
Здравей, Сиси, ето и отговорите на твоите въпроси.
Защо се описвам в негативна светлина ли?
Просто съм човек с много малко самочувствие и това ми вреди адски много.
Какво те кара да бъдеш песимист, тъжен човек?
Винаги съм си била песимитка. Това вече се е закостенило в мен. А за това защо съм тъжна... Най-добрата ми приятелка се опитва да ме промени, но не се получава. Може би ще трябва да изчакам и да намеря човекът, който ще ме направи по-усмихнат и позитивен човек!