by Вени Вто Юли 20, 2010 10:20 pm
"Тези скапани кръвопийци не си поплюват с парите" - помислих, когато стигнах до къщата на Тереза. Скромния ми дом се побираше сигурно 3 пъти в този огромен палат. Постройката крещеше от далече "Фрашкан с пари собственик". Само как ги мразя такива. Вярно и аз самата се причислявам към така наречените богаташи, но... хей, не съм молила да се опитват да ми затворят устата и очите. А и пари никога не са излишни. Достатъчен стимул са за доста полицаи и медици, за да говорят на дълго и широко.
"Богата или не, няма значение. Нищо не променя факта, че е кръвосмучеща кучка... червей, вирус, налеп... нещо, което не бива да съществува." - въпреки, че мислите ми не бяха никак дружелюбни, на лицето ми грееше приятелска усмивка. Щях да се запозная с поредния вампир. Още една сигурна крачка към смъртта, но и към копелето, убило родителите ми.
Въздъхнах, за да укротя гнева, който се надигна в мен, при ужасния спомен на пребледнелите, източени от кръв, безжизнени тела на родителите си, и вълната на желание за мъст, които ме обляхa. Когато се успокоих почуках, готвеща се за поредната роля, която щях да играя. Този път щях да бъда милата съседка, а след време и близката приятелка.
Нед Апр 30, 2017 6:01 pm by Tais
» Игра На Думи
Нед Яну 15, 2017 11:50 pm by mama_an_ji
» Скрабъл
Нед Яну 15, 2017 10:47 pm by mama_an_ji
» Музикална игра
Нед Яну 15, 2017 10:39 pm by mama_an_ji
» Да броим до 0
Нед Яну 15, 2017 12:32 pm by mama_an_ji
» Намислете си съществително преди да влезете
Нед Яну 15, 2017 12:28 pm by mama_an_ji
» Асоциации