by Вени Пон Юли 26, 2010 5:43 pm
- В своя защита ще кажа, че не това беше планът ми. - опитвах се да я успокоя. - Дишай вълбоко. Вдишай, издишай. - показах и как, а тя кресна.
- Не ми казвай какво да права... АУ, главата ми! - хвана се за главата и седна на дивана.
- Добре ли си? - веднага отидох до нея и я заоглеждах притеснено.
- Ти си виновен! - погледна ме, а очите й искряха. - Не те е срам! - викна ми.
- Добре, спри да викаш или ще ме принудиш да те завържа.
- Ти ще завържеш... - започна, но не успя, защото аз запуших устата й с една ръка, а с другата хванах ръцете й, които се стрелнаха към мен, за да ме ударят. Май трябваше бързо да й обесня всичко. - Не това беше планът ми. Исках просто да ми кажеш какво точно знаеш. Кълна се, не исках да спя с теб. Така де, от начало. След това исках много, но ти се отказа и те оставих. И... ох, не ме хапи. - дръпнах ръката си.
- И смееш да ме лъжеш?! Подлец так... - отново запуших устата й, опасявайки се да не загубя някой пръст.
- Трябва да престанеш, защото имаме сериозен разговор. Тери, кажи й. - обърнах се към Тереза, която ни наблюдаваше от страни. Не можех да разчета по физионимията й какво точно изпитваше. Дали й беше смешно, или беше изненадана, а може би притеснена, ядосана, замислена... не можех да определя. - Хайде помогни ми с вещицата, че ще ми издере очите. - промолих се.
Нед Апр 30, 2017 6:01 pm by Tais
» Игра На Думи
Нед Яну 15, 2017 11:50 pm by mama_an_ji
» Скрабъл
Нед Яну 15, 2017 10:47 pm by mama_an_ji
» Музикална игра
Нед Яну 15, 2017 10:39 pm by mama_an_ji
» Да броим до 0
Нед Яну 15, 2017 12:32 pm by mama_an_ji
» Намислете си съществително преди да влезете
Нед Яну 15, 2017 12:28 pm by mama_an_ji
» Асоциации