Ноември 2024 | Пон | Вто | Сря | Чет | Пет | Съб | Нед |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Календар |
|
|
| Вицове | |
|
+8Krisi Stacey:) DeadReaper Smile Вени tali Renny717 Lаna 12 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
elinora97 Ентусиаст
Брой мнения : 153 Дата на регистриране : 04.12.2011 Години : 27 Местожителство : София
Информация за РПГ Име: Мариола
Земя и титла на героя: Морилерия
Други герои: Феби
| Заглавие: Re: Вицове Сря Яну 04, 2012 7:17 pm | |
| Един директор уволнил секретарката си. Преди да си замине, тя му казала: - Шефе, шефе! Аз с тези две висши образувания, (и посочила гърдите си) с тази тясна специализация (посочила надолу) и с този дъ-ъ-ълъг трудов стаж (посочила бедрата си), работа ще си намеря винаги! А ти с тази вар в косите, с тази арматура в устата, с този пясък в бъбреците и с този отвес, дето го имаш, си само за строителен работник! ... | |
| | | tali VIP
Брой мнения : 113 Дата на регистриране : 27.06.2010 Години : 26 Местожителство : Плевен
| Заглавие: Re: Вицове Нед Мар 11, 2012 2:03 pm | |
| Две кексчета се печат и едното казва на съседа си: -Здравей! а другото казало: -А говорещо кексче!
| |
| | | Dark_Red_Rose Moderator
Брой мнения : 1288 Дата на регистриране : 28.07.2010 Години : 33 Местожителство : Сливен
Информация за РПГ Име: Сауфе, на кратко Сю
Други герои: Хейсо, Мияе и Тиржу - елфи от обкръжението на Сю.
| Заглавие: Re: Вицове Чет Юли 26, 2012 7:19 pm | |
| Двама каубои в Тексас стоят един бар . Отвън минават 10 конници-мексиканци. Единия каубой казва на другия: - Оня мексиканец вчера ми спаси живота! - Кой бе? - Оня, на коня. - Че те всичките са на коне! - Е, де, оня със сомбрерото. - Че те всичките са със сомбреро. Ядосан, каубоят вади пищов и стреля по мексиканците: - Видя ли оня дето ей-сега го убих? - Да. - Е, той вчера ми спаси живота | |
| | | Вени Администратор
Брой мнения : 1304 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 31 Местожителство : Плевен
Информация за РПГ Име: Кандариамма
Земя и титла на героя: Ветелха на Луданория
Други герои: Аувреа Кал и Баел
| Заглавие: Re: Вицове Пон Авг 20, 2012 1:30 pm | |
| Е нямаше как да не го пусна това. Така се смях, че ме заболя устата да стоя с усмивка
ИНСТРУКЦИИ ЗА ДАВАНЕ НА ХАПЧЕ НА КОТКА
1. Вземете котката и я сложете да легне върху лявата си ръка, както се държи бебе. Поставете десният си палец и показалец от двете страни на устата на котката и притиснете бузите й докато държите хапчето в дясната си ръка. Когато котката отвори уста, хвърлете хапчето вътре. Позволете на котката да затвори уста и да преглътне. 2. Приберете хапчето от пода и котката иззад дивана. Сложете котката върху лявата си ръка и повторете процедурата. 3. Измъкнете котката от спалнята, и изхвърлете олигавеното хапче. Вземете ново хапче от опаковката, и сложете котката да легне върху лявата си ръка, държейки здваво задните й лапи с нея. Отворете челюстите й и натъпчете хапчето в гърлото й с десния показалец. Дръжте устата на котката затворена поне 10 секунди. 4. Извадете хапчето от аквариума и свалете котката от гардероба. Извикайте съпруга/съпругата си от двора. 5. Клекнете на пода така, че котката да е приклещена между коленете ви, и дръжте здваво предните и задни й лапи. Не обръщайте внимание на гърленото ръмжене. Накарайте съпруга/съпругата да хване здраво главата на котката с едната ръка и да напъха дървена линийка в устата й с другата. Пуснете хапчето по линийката и разтъркайте енергично гърлото на котката. 6. Свалете котката от корниза, и вземете ново хапче от опаковката. Отбележете си да купите нов корниз и пердета. Внимателно съберете парчетата от вазата и ги отделете настрана, за да ги залепите по-късно. 7. Увийте котката в пешкир, и накарайте съпруга/съпругата си да притисне котката така, че единствено главата на котката да се показва изпод мишницата му/й. Вкарайте хапчето в единия край на сламка, отворете устата на котката с молив и духнете хапчето в устата й от сламката. 8. Прочетете листовката на хапчето, за да се уверите, че не е вредно за хора, и изпийте чаша вода или сок, за да си подобрите вкуса. Превържете ръката на съпруга/съпругата си с лейкопласт, и почистете кръвта от килима със студена вода и сапун. 9. Приберете си котката от бараката на съседа. Вземете друго хапче. Вкарайте котката в долапа и затворете вратата върху врата й така, че главата й да остане отвън. Отворете устата на котката с лъжичка. Изстреляйте хапчето в гърлото й с ластик. 10. Вземете инструменти и монтирайте обратно вратата на долапа. Сложете студен компрес на бузата си, като междувременно проверите актуалността на ваксинацията си против тетанус в медицинския си картон. Изхвърлете съсипаната фанелка и си вземете нова от спалнята. 11. Повикайте пожарната да свали котката от дървото от другата страна на пътя. Извинете се на съседа си, който се блъсна с колата в оградата в опит да избегне търчащата котка. Вземете последното хапче от опаковката. 12. Вържете предните лапи на котката за задните с помощта на "свинска опашка", след което я вържете за кухненската маса по същият начин. Вземете работните ръкавици от бараката. Отворете устата на котката с клещите за зегерки. Натъпчете хапчето в устата на котката, след което и половин пържола. След това, държейки главата й вертикално, излейте поне 100 грама вода в гърлото и, за да сте сигурни, че е преглътнала хапчето. 13. Накарайте съпруга/съпругата си да ви закара до Пирогов. Стойте мирно, докато докторите ви зашият пръстите и извадят остатъците от хапчето от дясното ви око. На връщане към къщи минете през магазин за мебели и си поръчайте нова маса. 14. Обадете се на ветеринаря, и си запишете час за домашно посещение. | |
Брой мнения : 1288 Дата на регистриране : 28.07.2010 Години : 33 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: Вицове Вто Сеп 04, 2012 1:50 am | |
| - Докторе, ще живея ли дълго? - Пушите ли? - Не! - Пиете ли? - Не! - По жени ходите ли? - Не! - Тогава защо ви е притрябвало да живеете дълго?
една бирария в Германия българи теглят жребий: - Който извади най-къса, той плаща бирата! Келнерът се намесва: - Господа, веднага си вдигнете гащите, у нас хората играят това с клечки!
Срещат се двама : - Гоги, защо си такъв омърлушен? - Ами как защо - все същото, няма пари. - Как така да няма? Ето погледни ме мен? Работя в един завод, правим разни дребни детайли - глътна няколко, после като се прибера - хоп в тоалетната, измия ги и ги продавам, добри пари идват. А ти къде работиш? - В един завод за уран. - Че какво чакаш тогава? Уранът е по-скъп от златото? Срещат се пак след няколко дена - втория грузинец го водят под конвой. - Алеле, Гоги, какво стана? - Какво, какво? послушах те. - И за какво е тази полиция? - Ами, случайно се изпуснах и взривих половината цех. - И сега къде те водят? - На полигона по нужда.
| |
| Заглавие: Re: Вицове Пон Сеп 10, 2012 9:29 pm | |
| Lamborghini Forum: Странен шум при 360 км/ч
Subaru Forum: Алооо? Сам ли съм тук бре?
Mercedes C-Klasse Forum: Мерцедесчето ми се намокри тази неделя като ходих с него за хляб - какво да правя?
Mazda MX-5 Forum: Един нещастен ловец мина през колата ми със скапания си Туарег!
VW Touareg Forum: Нек'ъв MХ5 ми се е закачил от долу на купето. Някакви идеи как да го махна?
Peugeot Forum: Продавам месечна карта за градски транспорт. Колата излиза по-рано от сервиза от очакваното!
Bentley Forum: Днеска използвах пепелника. Как да си го сменя?
Porsche Cayenne Forum: Разход под 31л/100км. Проблем в инжекциона?
Smart Forum: Инсталирах двигател от мотоциклет. Най-сетне повече мощност!!!
Camaro Forum: Приятелката ми спа с брат ми и жена му. Как да ги убия? Вече имам едно дело и не ми се връща в затвора...
Mustang Forum: Некъ'ф мизерник със Сивик се опита днес да ме изпревари!
Civic Forum: Некъ'ф мизерник с Мустанг се опита днес да ме изпревари!
Mitsubishi Galant Forum: Мама ми подари колата си. Търся ефтини 18-ки!
VW Bora Forum: Сърдит съм! Всички казват, че карам Голф с раница на гърба. (за това карам комби)
Opel Forum: Моята Корса няма никаква ръжда! СЕРИОЗНО! (темата изтрита от модератора)
Lexus-Forum: От къде да си намеря задни стопове като на VW?
Seat Marbella Forum: Днеска успях да карам редом с един камион!
BMW E36-Forum: Къде има най-яките дюнери в града ве?
Trabbi-Forum: Бях днеска до Мерцедес-Бенц да си сменя двигателя с техен. Обаче проблем: работи-не работи-работи-не работи...
Обаждане по телефона от Мерцедес: Инсталирали сме ви мотор за чистачки! Моля превключете от интервал още един път на горе за позиция едно!
Hummer Forum: Днеска ми се счупи в движение единия носач. 14 ранени и 2ма убити...... Трябва ли задължително да си купя черната металик боя от представителството? Най-близкото е на 25км, което прави 50лв за бензин....
Yugo Forum: Вашето кога за последно беше в движение?
Honda Civic CRX-Forum: Кучето на съседа спи в тръбата на ауспуха ми. Мога ли въпреки това да запаля колата?
Toyota Corolla Forum: Най-сетне направих 500'000 км, кога ще се счупи най-сетне?
Polo Forum: Най-сетне 6 см по-ниско окачване! Сега обаче не стигам до микрофона зa поръчки на МакДрайв...
Ferrari Forum: Търся съвет за командировка в Колумбия. Искам много бързо да влезна и излезна!
Fiat Forum: Чудя се дали има живот извън сервиза?
BMW 7ца Forum: Помощ при програмирането на системното меню - как да си накарам пепелника да се затвори?
Mercedes new S-Klasse Forum: Търся си 2ра кола с адекватни реакции при мъгла
Тойота Aygo Forum: Всички ме питат колко е било голямо яйцето-изненада и дали след това трудно съм го сглобил | |
| Заглавие: Re: Вицове Пон Сеп 24, 2012 4:58 pm | |
| - Цитат :
- Мъж и жена се скарали здраво и той излязъл. Долу на входа видял един олигофрен.
- Запали една цигара. - Аз неее пуууша - отговорил олигофрена. - Ето ти 2 лв иди да пиеш една ракия. - Ааааз не пииия. - Е тогава вземи 10 лв и отивай да е...ш. - Аааз не еее...а. - Ела бе, твойта мама, да покажа на жената мъж дето не пие, не пуши и не е...бе какво представлява. | |
| Заглавие: Re: Вицове Чет Окт 18, 2012 2:54 am | |
| “Уважаеми нарушители! Във връзка с недостатъка на патрони, предупредителни изстрели във въздуха повече няма да правиме!” Hадпис на граничен стълб *** Надпис на полицейска кола: “Спечели безплатно возене!” *** Научен факт: Совите могат да си извъртат главата на сто и осемдесет градуса, и само веднъж в живота на триста и шестдесет. *** SMS: Горе главата, че лошо ви виждам. Снайперист. *** У всеки човек, дори и у най-лошия, може да се открие нещо хубаво. Затова се налага той да бъде обискиран внимателно! (из инструкция към дежурните полицаите от СДВР - София) *** Обявявам конкурс за работодатели! Кандидатите да изпращат молба, история на фирмата и снимки на служителите си в ПОЛОВин ръст. Мотивационни писма, телеграми, лични съобщения, sms-си и колети до 100 кг са предимство. Спечелилият конкурса ще бъде на 3 месечен изпитателен срок. Ако издържи - ще се пенсионирам при него. *** Може да не довиждам, но чувам толкова добре, че знам какво си мислите! Учителка по литература. *** "Тук зверски бяха убити стотици часове!" Надпис в залата за лекции върху банка: *** Който има пари е доволен, който има хубаво момиче е щастлив, а който няма нито едното може да спи спокойно.
| |
| Заглавие: Re: Вицове Нед Яну 06, 2013 8:08 pm | |
| 15°C – В Хавай си включват отоплението (ако изобщо имат такова). По Черно море още поръчват студена бира. 10°C – Американците започват да треперят, в Разград сеят царевица. 5°C – Можеш да видиш дъха си. Италианските коли спират да палят. Норвежците се къпят на открито. В Бургас вече нямат комари и спят на отворен прозорец. 0°C – Водата замръзва в Америка, но Дунавът едва започва да се сгъстява в Силистренско. Софиянци мрънкат, че не им се ходи до офиса. -3°C – Зимната течност за чистачки, която би трябвало да не замръзва при -40°C вече не е в течно състояние. -5°C – Френските коли спират да палят. Правителството обявява, че зимата е дошла изненадващо. (Ми, да, кой да ти очаква клинч през декември-януари-февруари…) -10°C – Във Варна пускат намеци на шефовете за командировка до Австралия. Пътищата са проходими при български условия. -15°C – Хлебарките напускат офисната кухня и се ориентират към диваните. В Благоевград обявяват официално начало на зимата. -18°C – В Ню Йорк засилват отоплението на максимум. Руснаците излизат за последен пикник за сезона. В Пловдивско сипват вече по три вместо по две ракии за събуждане. -20°C – Американските коли спират да палят. Котката иска да се пъхне в пижамата ти. В Силистра започват да носят ризи с дълги ръкави. -25°C – Повечето хавайци са мъртви при тази температура. В Перник сериозно са решили да слагат зимни гуми вече. -30°C – Политиците започват да говорят за бездомните. Офисните хлебарки се опитват да влязат в дрехите ни. Във Видин решават, че “Ето това вече е истинска зима!”. -35°C – Японските коли спират да палят. Може да си чуеш дъха. Котката иска да се пъхне в пижамата ти. В Русе пускат снегорин. -39°C – Немските коли спират да палят. Живакът замръзва. Твърде студено, за да мислиш. Бай Иван от Шумен ругае звучно, рита гумите и пали Ладата. -40°C – Шведските коли спират да палят. Във Велико Търново ближат ракия на клечки. -42°C – Трафикът в Европа замира. Обявяват бедствено положение. Бойко Борисов не си показва носа никъде. В Хасково си обличат пуловерите. -45°C – Политиците започват да правят нещо даже и за бездомните. В Боровец най-накрая всички ски-писти са отворени. -50°C – Цуца от Дупница обявява, че е студено и решава да пуши на терасата отсреща само два пъти дневно. В Аляска хората си затварят прозорците на баните. -55°C – Моржовете напускат Гренландия. Детските градини в Пазарджик организират ски-излет. -60°C – Полярните мечки започват да мигрират на юг. Колата също иска в леглото. В Плевен пускат парното. -70°C – Адът замръзва. В Кърджали нахлупват шапката над ушите. -73°C – Финландските специални служби евакуират Дядо Коледа от Лапландия. В Сливенско закопчават и най-горното копче на ризата. -80°C – Адвокатите си прибират ръцете в собствените джобове. Във Видин обуват ботуши. -114°C – Етиловият алкохол замръзва. Следствие – в Габрово и Стара Загора са много вкиснати. -273°C – Абсолютната нула. Атомите спират да се движат. Българите си признават, че е малко студено и си поръчват по още една ракия на клечка… | |
| | | Вени Администратор
Брой мнения : 1304 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 31 Местожителство : Плевен
| Заглавие: Re: Вицове Пет Яну 11, 2013 11:45 am | |
| Ааа, това последното е върха | |
| Заглавие: Re: Вицове Сря Яну 16, 2013 11:27 pm | |
| Отиват индианците при шамана и го питат: - Тежка ли ще е зимата, да знаем колко дърва да събираме? - Кучетата ще умират от студ - отговорил им шамана След един месец. - Да събираме ли още дърва? - Събирайте, вълците ще умират от студ След още един месец. - Още да събираме ли? - Още, още мечките ще умират от студ Но на шамана му станало гузно дали не е подвел хората си и решил да отиде на върха, където имало метеорологична станция и да попита бледоликите каква ще е зимата. На портала видял един техник качен на стълб и го попитал: - Момче, тази зима дали ще е студена? - Голям студ дядо мечките ще умират от студ Шамана доволен се обърнал да си ходи, но се извърнал и попитал - А бе вие по тези жици ли познавате? - Заеби ги жиците, гледай индианците колко дърва събират. | |
| | | Stacey:) Администратор
Брой мнения : 478 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 29
Информация за РПГ Име: Ансимерлия, Енсиме/Паксима
Земя и титла на героя: Морилерия/Прелия
Други герои: Велсана и Керамолия
| Заглавие: Re: Вицове Нед Фев 24, 2013 8:32 pm | |
| Жена казва на мъжа си: - Отиди в магазина и купи яйца. Мъжът се майтапи: - Аз имам две яйца. Стигат ли? Тя, също на майтап: - А те стават ли за ядене? Той: - Не, но стават за близане! Тя: - Чудесно! Утре си ги оближи за закуска!
| |
| | | Вени Администратор
| Заглавие: Re: Вицове Сря Фев 27, 2013 11:23 pm | |
| | |
| Заглавие: Re: Вицове Чет Мар 07, 2013 11:31 pm | |
| Не е виц, а тъжна действителност.
Напишете на кирилица "кифла" в гугъл и натистене "Търсене". За съжаление не ви излизат топли и вкусни мармаладени кифлички... а момичета с отвратителни физиономии тип "Кокошо дупе". | |
| | | marame Новак
Брой мнения : 43 Дата на регистриране : 07.03.2013 Години : 31 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Вицове Пет Мар 08, 2013 1:37 pm | |
| Определено един магазин влиза изнасилвач-сериен убиец: - Начи, сега ще изнасиля някого... вие, госпожа, как се казвате? - Мария се казвам... - Не, вас няма да ви изнасиля, защото майка ми се казва Мария... ами вие, господине, как се казвате? - Ами, казвам се Иван, но приятелите ме наричат Мария... | |
| Заглавие: Re: Вицове Пет Мар 08, 2013 10:24 pm | |
| | |
| Заглавие: Re: Вицове Сря Мар 20, 2013 8:35 pm | |
| Някакъв дядо блъснал с Жигулито си един Мерцедес С класа... Изскочил отвътре мутрата сграбчил дядото за врата и се развикал: — Ше те пречукам, беее! Десет бона ше ми струва ремонта, бе, дядка! Плащай!.. — Нямам пари, момче... Имам 150 лева пенсия... — Не ме интересува, бе! Децата ти ше плащат! Имаш ли син? — Имам... — К'во бачка?.. — ...Дресьор на делфини... — Обади му се да дойде до 30 минути! Избрал номера дядото, а мутрата му издърпал телефона от ръцете: — Ало, дресьотчето? До 30 минути да си тук с десет бона или баща ти изгаря!.. — Добре... Отговорил сина на дядото. След 5 минути спрял бус. Изскочили 5-6 души с черни качулки, пребили мутрата и го натикали в багажника... Единият си свалил качулката и казал: "Тате, колко пъти съм ти казвал, че не съм дресьор на делфини, а треньор на тюлени?.." | |
| | | | Dark_Red_Rose Moderator
| Заглавие: Re: Вицове Пет Сеп 13, 2013 4:08 pm | |
| Един си вървял през полето, бил много жаден и гледа един кладенец. Не се виждало дали има вода в него и той решил да пусне камъче. Пуснал едно - нищо, второ пак нищо не се чуло. Огледал се и видял една релса, грабнал я и я хвърлил в кладенеца и току чул странен тропот зад гърба си. Обърнал се и гледа един овен с пълна скорост тича към него. Направил той две крачки в страни и овенът скочил в кладенеца. След 5 минути един овчар идва и пита човека: - Абе да си виждал един овен тука наоколо? - Да видях го, засили се и скочи в кладенеца. Овчарят помисли и казал: - Е кък ше скочи у кладенеца бе, я го бе вързал за една релса!?
Последната промяна е направена от Dark_Red_Rose на Сря Ное 18, 2015 2:20 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
| Заглавие: Re: Вицове Пон Окт 19, 2015 1:57 pm | |
| Умира Бат Бойко… Пред портите на Рая го посреща Свети Петър: – Здравейте, господин Борисов! – О, здрасти Началник! – Вие, господин Борисов, сте известна личност и наш дълг е да ви дадем право на избор къде да останете – в Рая, или в Ада! За тази цел, ще прекарате по един ден и на двете места и сам ще изберете след това! Отиват в Ада, влиза Бат Бойко и гледа: Огромно голф-игрище, всичките му стари дружки от мутренските времена, далавераджии, политици… облечени в маркови костюми, маси с хайвер и шампанско, мацките с яки задници и огромни цици, Дяволът – страшен пич, направо като негов брат само майтапи и простотии ръси… абе, Рай! Минал денят, нашият предоволен! Дошло време да иде в Рая! Там красота, спокойствие, мили хора, скачаш от облаче на облаче, свириш на арфа… И там изкарал добре, но в Ада по–се изкефил и предпочел да остане там! Влиза Бат Бойко наново в Ада и гледа… пуста земя, покрита с боклуци, смрад, отврат, приятелите му в дрипи, дяволът ги юрка към казана, мацките скапани и грозни… нашият – изумено: – Абе, Дяволе, слушай брато… вчера тука беше супер… голф, хайвер, шампанско… к'во стана? – Аааа, почти като при вас… това вчера беше предизборната кампания... Днес вече си гласувал... ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ВАЖИ ЗА ВСИЧКИ НАШИ ПОЛИТИЦИ
Последната промяна е направена от Dark_Red_Rose на Сря Ное 18, 2015 2:19 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
| Заглавие: Re: Вицове Сря Ное 18, 2015 2:19 pm | |
| Пристига един в София и си търси работа. Решава да стане шофьор на маршрутка. Преди да почне опитен колега му обяснява: - Значи, приятел, ако искаш да изкарваш кинти, то ще трябва да забравиш за правилата за движение по пътищата. Можеш да изпреварваш отдясно, или в насрещното да се движиш, да не спираш на червен светофар... - Мога значи да си правя каквото си поискам? - На практика да. Единственото, което не трябва да правиш е да газиш пешеходците. Всички пешеходци са ни потенциални клиенти. | |
| | | Krisi Модератор
Брой мнения : 521 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 32 Местожителство : Кърджали - София, България
Информация за РПГ Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
| Заглавие: Re: Вицове Съб Яну 02, 2016 11:51 pm | |
| Като споменахме за маршрутки .. "Пътувам в препълнена маршрутка, хората пътуват мълчешком, всеки се е замислил за нещо си. При едно спиране се освобождава мястото веднага зад шофьора, на което сяда млада майка, около 22-23 години, с 3-4 годишно момиченце. Тоест, тя седи с гръб към движението и с лице към хората в салона. Както тръгна маршрутката, и момиченцето започна да мрънка на майка си на тема "мамо, купи ми Барби!", при това едно такова протяжно и жално и с различен тон всеки път. Майка и и влезе в ритъма и и отговаряше с "за какво ти е Барби, имаш си вече три, по-добре да ти купя нещо друго" и т.н. Всичкото това мрънкане и виене почна да омръзва не само на мен, но и на останалите пътници. След няколко спирки стратегията на момиченцето се промени. Тя изведнъж стана важна и млъкна, като видимо се сети за нещо коварно. И след още една спирка се издаде: ... - Ако не ми купиш Барби, ще кажа нещо за теб на баба! Майка и се усмихна: - И какво толкова ще кажеш на баба си за мен? Момиченцето продължи: - Ще разкажа, ще разкажа! Аз видях нещо! Цялата маршрутка затаи дъх, за да чуе какво точно е видяла малката. - Е, и какво си видяла? - попита майката. - Аз видях как ти вчера целуваше пишката на тати! Цялата маршрутка избухна в смях, също и шофьорът. Майката спря маршрутката, взе си детето под мишница и изскочи навън. Мислите си, че това е краят? Не бързайте. При спирането на маршрутката се качи млад мъж с момченце, някъде около 8 годишно и седна на мястото на майката с детето. Пътниците продължаваха да се хилят, младият мъж и той почна да се подсмихва гузно, без да знае на какво точно се смеят останалите. И в този момент синът му изтърси: "Тате, купи ми войници!" | |
| | | mama_an_ji Новак
Брой мнения : 23 Дата на регистриране : 05.01.2017 Местожителство : Враца
| Заглавие: Re: Вицове Съб Яну 14, 2017 12:19 am | |
| - Krisi написа:
- Като споменахме за маршрутки ..
- Spoiler:
"Пътувам в препълнена маршрутка, хората пътуват мълчешком, всеки се е замислил за нещо си. При едно спиране се освобождава мястото веднага зад шофьора, на което сяда млада майка, около 22-23 години, с 3-4 годишно момиченце. Тоест, тя седи с гръб към движението и с лице към хората в салона. Както тръгна маршрутката, и момиченцето започна да мрънка на майка си на тема "мамо, купи ми Барби!", при това едно такова протяжно и жално и с различен тон всеки път. Майка и и влезе в ритъма и и отговаряше с "за какво ти е Барби, имаш си вече три, по-добре да ти купя нещо друго" и т.н. Всичкото това мрънкане и виене почна да омръзва не само на мен, но и на останалите пътници. След няколко спирки стратегията на момиченцето се промени. Тя изведнъж стана важна и млъкна, като видимо се сети за нещо коварно. И след още една спирка се издаде: ... - Ако не ми купиш Барби, ще кажа нещо за теб на баба! Майка и се усмихна: - И какво толкова ще кажеш на баба си за мен? Момиченцето продължи: - Ще разкажа, ще разкажа! Аз видях нещо! Цялата маршрутка затаи дъх, за да чуе какво точно е видяла малката. - Е, и какво си видяла? - попита майката. - Аз видях как ти вчера целуваше пишката на тати! Цялата маршрутка избухна в смях, също и шофьорът. Майката спря маршрутката, взе си детето под мишница и изскочи навън. Мислите си, че това е краят? Не бързайте. При спирането на маршрутката се качи млад мъж с момченце, някъде около 8 годишно и седна на мястото на майката с детето. Пътниците продължаваха да се хилят, младият мъж и той почна да се подсмихва гузно, без да знае на какво точно се смеят останалите. И в този момент синът му изтърси: "Тате, купи ми войници!"
Зайчето проучвало света. Попаднало на катър: - Ти к’во си, бе? - Ами, катър… - Демек? - Ами, баща ми e кон, a майка ми магаре… - Аха… Срещнало куче: - Ти кв’о си? - Ами, куче вълча порода… - Демек? - Ами, баща ми е вълк, а майка ми куче… - Аха… Нататък срещнало муха: - А ти пък к’во си? - Аз съм конска муха - Абе, я бегай от тука, бе, съвсем за мезе ме взехте, аман от перверзии! | |
| | | mama_an_ji Новак
Брой мнения : 23 Дата на регистриране : 05.01.2017 Местожителство : Враца
| Заглавие: Re: Вицове Нед Яну 15, 2017 1:38 am | |
| Та, виц по темата: Интервю за работа: – И какво имате в предвид с "имам многобройни публикации"? – Ами поствам вицове… | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Вицове | |
| |
| | | | Вицове | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |