Брой мнения : 1304 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 31 Местожителство : Плевен
Информация за РПГ Име: Кандариамма Земя и титла на героя: Ветелха на Луданория Други герои: Аувреа Кал и Баел
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Чет Авг 19, 2010 1:43 pm
Жани ме запали по Lisa Scinta и сега слушам само нейни песни. Само ме кара да пея и аз :haha: . На края ще се запиша и ще покажа и аз какво мога, да чуят повечко народ :musik: . Това е песента (по-точно 2 в едно), които слушам в момента.
Renny717 Писател
Брой мнения : 514 Дата на регистриране : 26.06.2010 Години : 31 Местожителство : В импалата
Информация за РПГ Име: Земя и титла на героя: Други герои:
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Пет Авг 20, 2010 10:44 am
Тази песен чух снощи по The Voice, не е нова, но за сметка на това е яка.
А в последните дни страшно много се зарибих по тази песен:
Дам, Джонас.... В своя защита ще кажа, че харесвам само Ник :haha: Егати защитата... Обаче песничката си я бива :musik:
Вени Администратор
Брой мнения : 1304 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 31 Местожителство : Плевен
Информация за РПГ Име: Кандариамма Земя и титла на героя: Ветелха на Луданория Други герои: Аувреа Кал и Баел
Реших да си вдъхна душевен мир и слушам класика. Изпълнението е на виолончело - един прекрасен тембър, а самото произведение е доста познато, дори и на тези, които не обичат класика.
Хмм.. Какво да кажа, някакси първата част ми хареса повече май...
Renny717 Писател
Брой мнения : 514 Дата на регистриране : 26.06.2010 Години : 31 Местожителство : В импалата
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Пон Ное 01, 2010 9:53 am
Много ме радва тая песничка! :cute: :musik:
Dark_Red_Rose Moderator
Брой мнения : 1288 Дата на регистриране : 28.07.2010 Години : 33 Местожителство : Сливен
Информация за РПГ Име: Сауфе, на кратко Сю Земя и титла на героя: Морилерия Други герои: Хейсо, Мияе и Тиржу - елфи от обкръжението на Сю.
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Сря Яну 05, 2011 8:37 am
Не знам нещо много ми хареса точно тая!
Krisi Модератор
Брой мнения : 521 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 32 Местожителство : Кърджали - София, България
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Чет Яну 06, 2011 1:54 am
Малко стара, песента е още от времето на нашите, но все пак според мен е страхотна - песента си е Вечна А и страшно харесвам гласа на Емил Димитров... (:
"А може би забравила си нашият сигнал.. От песничка, която бях ти пял (music) " :cute:
Dark_Red_Rose Moderator
Брой мнения : 1288 Дата на регистриране : 28.07.2010 Години : 33 Местожителство : Сливен
Информация за РПГ Име: Сауфе, на кратко Сю Земя и титла на героя: Морилерия Други герои: Хейсо, Мияе и Тиржу - елфи от обкръжението на Сю.
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Чет Яну 06, 2011 1:58 am
Ето това е едно много яко парче, което като го чуя винаги ме разчувства...
Renny717 Писател
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Чет Яну 13, 2011 4:23 pm
Може и да не харесвате Бийбър, но песента е хубава! :cute:
Krisi Модератор
Брой мнения : 521 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 32 Местожителство : Кърджали - София, България
Рени, аз определено не съм от фенките на Джъстин, но песента наистина не е лоша То и момчето не е лошо де, нямам нищо против него, но просто не съм му фен... :haha: Ето и едно много яко клипче от филм :cute: Обожавам го, гледала съм и трите части, но според мен тази Първата си е The Best! :inlove:
Jenna и Channing са такива сладури..! :suuun: Особено на картинката с целувката... ::