Ноември 2024 | Пон | Вто | Сря | Чет | Пет | Съб | Нед |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Календар |
|
|
| Въпроси и отговори | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Renny717 Писател
Брой мнения : 514 Дата на регистриране : 26.06.2010 Години : 31 Местожителство : В импалата
Информация за РПГ Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
| Заглавие: Въпроси и отговори Нед Апр 03, 2011 11:16 pm | |
| Няма такава тема за този раздел и реших да направя. Така, аз имам едно запитване. В момента превеждам една книга - Beastly на Алекс Флин. Искам да питам модератора на форума, или някой от админите (ако не получа отговор) дали мога след като напредна с превода, да го пусна тук? Книжката е интересна, модерна история на Красавицата и звяра и не е само за момичета Исках да попитам дали всички са съгласни с тази моя идея. А и вие да имате фен преводи, било то на книга или фик, да направим такива теми. Е, одобрявате ли идеята ми? | |
| | | Krisi Модератор
Брой мнения : 521 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 32 Местожителство : Кърджали - София, България
Информация за РПГ Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
| Заглавие: Re: Въпроси и отговори Сря Апр 06, 2011 8:18 pm | |
| Рени, идеята е страхотна, но си има Раздел "Професионални и Фен Преводи". Мисля, че трябва да пуснеш превода си там - в раздела вече има сложени цели книги и мисля, че няма да има проблем да пуснеш Превода си там. Ако искаш, напиши в Заглавието или под него, като Описание (нали има такава опция), че правата над Превода принадлежат на теб, тъй като труда ще си бъде твой Аз лично бих се радвала да го качиш, звучи ми интересно и ще чета с интерес | |
| | | Renny717 Писател
Брой мнения : 514 Дата на регистриране : 26.06.2010 Години : 31 Местожителство : В импалата
Информация за РПГ Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
| Заглавие: Re: Въпроси и отговори Чет Апр 07, 2011 10:39 pm | |
| Криси, благодаря за отговора. Преводът все още не е готов, за съжаление напредвам бавно, защото лаптопа ми се счупи... След като приключа с превода, сестра ми ще го прегледа. Добре ще е и някой друг да му е хвърлил един поглед, преди да се поства някъде. Иначе благодаря, Криси. Оценявам бързия ти отговор | |
| | | Krisi Модератор
Брой мнения : 521 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 32 Местожителство : Кърджали - София, България
Информация за РПГ Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
| Заглавие: Re: Въпроси и отговори Чет Апр 07, 2011 11:46 pm | |
| | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Въпроси и отговори | |
| |
| | | | Въпроси и отговори | |
|
Similar topics | |
|