Аватара или Подписа - Page 2 Hitskin_logo Hitskin.com

This is a Hitskin.com skin preview
Install the skinReturn to the skin page

Луди глави
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Луди глави

Ех зима, бяла и студена зима... за кратко си замина и пак дойде

Poll

Какво е любимото ви занимание?

Вижте резултатите

Similar topics
    Top posters
    Вени (1304)
    Аватара или Подписа - Page 2 Vote_lcapАватара или Подписа - Page 2 Voting_barАватара или Подписа - Page 2 Vote_rcap 
    Dark_Red_Rose (1288)
    Аватара или Подписа - Page 2 Vote_lcapАватара или Подписа - Page 2 Voting_barАватара или Подписа - Page 2 Vote_rcap 
    Krisi (521)
    Renny717 (514)
    Tami (482)
    Stacey:) (478)
    Smile (231)
    DeadReaper (224)
    elinora97 (153)
    tali (113)

Latest topics
    » Създадена От Дим И Кост - Лейни Тейлър
    Аватара или Подписа - Page 2 EmptyНед Апр 30, 2017 6:01 pm by Tais

» Игра На Думи
    Аватара или Подписа - Page 2 EmptyНед Яну 15, 2017 11:50 pm by mama_an_ji

» Скрабъл
    Аватара или Подписа - Page 2 EmptyНед Яну 15, 2017 10:47 pm by mama_an_ji

» Музикална игра
    Аватара или Подписа - Page 2 EmptyНед Яну 15, 2017 10:39 pm by mama_an_ji

» Да броим до 0
    Аватара или Подписа - Page 2 EmptyНед Яну 15, 2017 12:32 pm by mama_an_ji

» Намислете си съществително преди да влезете
    Аватара или Подписа - Page 2 EmptyНед Яну 15, 2017 12:28 pm by mama_an_ji

» Асоциации
    Аватара или Подписа - Page 2 EmptyНед Яну 15, 2017 12:22 pm by mama_an_ji

» Шерилин Кениън - Нощни Ловци
    Аватара или Подписа - Page 2 EmptyНед Яну 15, 2017 2:04 am by Dark_Red_Rose

» Вицове
    Аватара или Подписа - Page 2 EmptyНед Яну 15, 2017 1:38 am by mama_an_ji

Ноември 2024
    ПонВтоСряЧетПетСъбНед
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 

Календар Календар

Земята
    Лунен календар
    CURRENT MOON
    Общ брой посетители
    Free web counter
    Брояч на знамена
    Flag Counter
    Времето

You are not connected. Please login or register

+4
    Stacey:)
    Renny717
    Вени
    Krisi
    8 posters

Иди на страница : Previous  1, 2

Go down  Съобщение [Страница 2 от 2]

26Аватара или Подписа - Page 2 Empty Re: Аватара или Подписа Пет Яну 07, 2011 7:26 pm

Вени

Вени
    Администратор
    Администратор

Подписът е страхотен. Един от много малкото, които да ме трогнат и истински да ме докоснат със смисъла си и вида си. А и човекът на когото си го посветила е невероятен, така, че предполагам е от самосебе си, че подписът е станал толкова хубав. И аватара също е добре, само че не схващам какво е общото между него и подписа... Момичето малко не ми се връзва с момчето на плажа.
    Иначе като цяло профилът ти... пак казвам, невероятен е, като човекът на когото си го посветила.

https://ludiglavi.bulgarianforum.net

27Аватара или Подписа - Page 2 Empty Re: Аватара или Подписа Пон Яну 10, 2011 7:47 pm

Dark_Red_Rose

Dark_Red_Rose
    Moderator
    Moderator

И двете! Не мога да реша. Няма какво да се колебая и двете са свързани и просто не може да се избере. Супер си е!

Последната промяна е направена от Dark_Red_Rose на Пон Дек 17, 2012 7:09 pm; мнението е било променяно общо 1 път

28Аватара или Подписа - Page 2 Empty Re: Аватара или Подписа Чет Яну 13, 2011 11:13 pm

Renny717

Renny717
    Писател

Аватарът, като че ли... Повече ми допада 😄

http://the--bulgarian-bonbon.tumblr.com

29Аватара или Подписа - Page 2 Empty Re: Аватара или Подписа Пон Мар 14, 2011 6:28 pm

Krisi

Krisi
    Модератор
    Модератор

Хмм... Бая труден избор - нещо не мога да реша между двете... Мислене Профилът ти е много хубав Усмивка Харесва ми подписа, има доста вложен смисъл в него, а и определено има и нещо вярно... [:
    Аватара си е страхотен :cute: Харесва ми, че си сложила твоя снимка - при това много сполучливо се е получило и се връзва точно с подписа <3 Като цяло профила наистина ми харесва - браво, Рени! ;] :3

30Аватара или Подписа - Page 2 Empty Re: Аватара или Подписа Пет Апр 08, 2011 12:17 am

Renny717

Renny717
    Писател

Подписа. Много ми харесва текстът! Усмивка Гушкане

31Аватара или Подписа - Page 2 Empty Re: Аватара или Подписа Нед Юли 17, 2011 9:04 pm

Dark_Red_Rose

Dark_Red_Rose
    Moderator
    Moderator

Аватара Усмивка) хубаво е да помечтаеш, Пък и какво - животът е една голяма мечта. Усмивка) ала доколко ще я изпълниш - е това зависи изцяло от теб като личност и какво желаеш да направиш 👍

Последната промяна е направена от Dark_Red_Rose на Пон Дек 17, 2012 7:09 pm; мнението е било променяно общо 1 път

32Аватара или Подписа - Page 2 Empty Re: Аватара или Подписа Чет Сеп 08, 2011 10:16 pm

Вени

Вени
    Администратор
    Администратор

Подписът определено е страхотен. Идеята с емотиконките много ми харесва. И цветът е хубав, и шрифтът, и текстът е сладък. Не добавям и аватара, защото не виждам каква е връзката на розата с подписа...

33Аватара или Подписа - Page 2 Empty Re: Аватара или Подписа Чет Сеп 15, 2011 6:43 pm

Krisi

Krisi
    Модератор
    Модератор

Определено подписа. Много емоционално стихче и на мен лично ми въздейства. Кой е автора му, между другото? Усмивка
    Аватара също е хубав, връзва се с подписа, но си предпочитам стихчето там - страхотно е! :cute:

34Аватара или Подписа - Page 2 Empty Re: Аватара или Подписа Съб Сеп 17, 2011 11:14 pm

Вени

Вени
    Администратор
    Администратор

Мисля, че и двете ми харесват. Подписът ми звучи малко странно - сякаш е извадка от стихотворение за деца - те са май в такъв стил. Иначе Аватара... евала на фотографът, който е дебнал момента, че да заснеме капката.

Текстчето в подписът ми не е мое. Преди време ми хареса. Мисля, че е част от едно стихотворение. Някъде из интернет съм го открила... Дано авторът му няма против, че съм направила подобна кражба. Но си признавам открито и честно, че не е мое. Просто ме грабна и ми се съчета с картинката.

35Аватара или Подписа - Page 2 Empty Re: Аватара или Подписа Вто Фев 07, 2012 11:18 pm

Renny717

Renny717
    Писател

Аватара. Напоследък си падам страшно много по фотографията и обожавам снимката. Иначе и подписът е хубав, но наистина предпочитам ава. Усмивка)

36Аватара или Подписа - Page 2 Empty Re: Аватара или Подписа Чет Сеп 05, 2013 8:14 am

Dark_Red_Rose

Dark_Red_Rose
    Moderator
    Moderator

Подписа, харесва ми смисъла в текста Усмивка

Sponsored content

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 2 от 2]

Иди на страница : Previous  1, 2

Права за този форум:
    Не Можете да отговаряте на темите