Аз гледах 451 градуса по Фаренхайт. От доста време исках да го гледам, защото съм чела книгата и ми стана интересно дали екранизацията струва нещо. Обаче като всеки млад човек, който е свикнал със специалните ефекти да новите филми, този ми се стори някак твърде вял и някак невзрачен. Като цяло самата идея и на книгата не е, за да се екранизира. Тя е с цел хората да се замислят, но филма не го бива много. Изглеждаше странно и не ми се хареса. Но все пак говоря за филм от 1966 година. За тогавашната техника, е доста добро, но все пак... 21 век е вече и може да го презаснемат отново, но този път по-добре.
И за да си оправя настроението от този филм, гледах екранизация на една книга на Нора Робъртс. Влюбих се във филма. Пъво, че идеята е страхотна (както при всичко, което е писано от Нора). Личи си, че е един хубав филм от 2009-та г. Казва се Midnight Bayou. Има го в замунда. Препоръчвам го на всеки, който иска да се наслади на една хубава книга, но в по-краткия й вариант :suuun: .
Сега мисля да гледам Blue Smoke. Отново екранизация по книга на Нора Робъртс, но от 2007г. Предполагам, че ще ми хареса. Все пак ще си кажа мнението по-късно. Но няма да гледам нищо дриго, преди Агент XXL, който ще дават по БТВ, за да се посмея от сърце :happy: .