Здравейте! Аз май малко позакъснях, но казват „По – добре късно, отколкото никога.“. Както и да е. Аз съм Косара, но предпочитам да ме наричат Сара, както вероятно повечето вече разбраха. За сега съм на 16. Родена съм в София и съм израстнала тук. Едно дете съм. Уча в 73 СОУ с преподаване на чужди езици „Владислав Граматик“, още известно като втора немска. Профилът ми е немски, руски, български език и история. Свободното си време обичам да прекарвам с приятели или в компанията на някое приятно четиво. В момента съм запалена по поезията, основно българска и исторически книги , по – специално всичко свързано с историята на древните българи. Много обичам историята и смятам, че това ми е най – силният предмет, особено пък българска история средни векове. Също обичам да пиша. Това ми помага да изразя чувствата си и ми създава една приятна обстановка, в която съществуваме само аз и емоциите ми.
Музиката също е неразделна част от ежедневието ми. Не мога да пея или танцувам, но обичам музиката. Ако трябва да говорим за жанрове, то тук ще спомена класически хард рок и мъничко метъл. Също си падам и изключително много по изискани дрешки, най – вече по обувки. Националистка съм. Обичам и държа на българското. Тук бих могла да вметна и ще един факт за мен, но тъй като някой хора смятат, че той ще съсипе бъдещето ми, предпочитам да не го правя. Като отворих темата за бъдещето... мечтата ми е да посетя многобройни кътчета на света, за да мога да разбера съзнанието на различните народи и сама да установя дали наистина дълбоко в себе си всички сме еднакви.
Не знам какво друго мога да кажа. Вероятно много. Но ще спра дотук. Все пак, ако някой има въпроси, ще се радвам да отговоря.
Музиката също е неразделна част от ежедневието ми. Не мога да пея или танцувам, но обичам музиката. Ако трябва да говорим за жанрове, то тук ще спомена класически хард рок и мъничко метъл. Също си падам и изключително много по изискани дрешки, най – вече по обувки. Националистка съм. Обичам и държа на българското. Тук бих могла да вметна и ще един факт за мен, но тъй като някой хора смятат, че той ще съсипе бъдещето ми, предпочитам да не го правя. Като отворих темата за бъдещето... мечтата ми е да посетя многобройни кътчета на света, за да мога да разбера съзнанието на различните народи и сама да установя дали наистина дълбоко в себе си всички сме еднакви.
Не знам какво друго мога да кажа. Вероятно много. Но ще спра дотук. Все пак, ако някой има въпроси, ще се радвам да отговоря.